Depressive Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2007 cember biciminde oturan insanlarin her birinin yanında iki kişi olur.herkesin bir miktar parasi vardir.birinci kisinin,ikinciden 1 lira fazla;ikincinin ise ucuncuden 1 lira fazla parasi vardir.Bu kural oyuna katilan butun kisiler icin gecerlidir.Birinci,ikinciye 1 lira verir;ikinci,ucuncuye 2 lira verir;ve oyun boyunca herkes yanindakine,obur yanindakinden aldigi paradan 1 lira fazlasini verir.Oyun mümkün olabildigince uzun surer.Oyunun sonunda,bir kisinin,yanindakinden 4 kat daha fazla parasi olur. SORU:Bu oyunu kac kisi oynadi? Oyunun basinda en az parasi olan kisinin kac parasi vardi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 haaaaaaayıııııııııııııııııııııııııııııııır!!! Yine soruuuuu! :D:D Yaaa ama olmaz ki:confused:Şimdi ben bu sorunun cevabını bulmadan,öğrenmeden duramam:( Neyse Kalem kağıt alayım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 hadi bakalım ugrasın biraz sonda süprizi sölicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 bir daha burda soru vereni kescem oksde o kdar tırmalandık bi daha soru görmek istemiom. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 kes beni ama sunuda görceksinki arkandan seni kesmek için kasaplar kosar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Masada 7 kişi varsa en az iki lira, 14 kişi varsa 4 lira. 2x=7i, 4x=14i, 6x=21i... Bu, sonsuza kadar gider herhalde... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Masada 7 kişi ve en az parası olanın 2 lirası var. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 süpriz yapıyım.. cevabı bende bilmiyorm :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 süpriz yapıyım.. cevabı bende bilmiyorm :rofl: Bu da güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 nerden buldun soruyu? Cevabını ne zaman öğrenceksin? Bak işte panik yaptım:blink: Vebalim üstüne kalcak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 nerden buldun soruyu? Cevabını ne zaman öğrenceksin? Bak işte panik yaptım:blink: Vebalim üstüne kalcak zaten sana garezim vardı o yüzden yaptım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 dep babacım bak daha ensıden yenı kurtulduk yapma etme egleme abı!:D:D:D saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 ne o spawn banada mı kafayı takıp ugrasıcan yalnız bi uyaı benim kişiliklerim cok asabidir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 ne o dep ustu kapalı tehtmı var o son msj da bana mı ole gelıyor!:D:D:D:rofl::rofl: saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 kişiliklerin Adam şizofren.Korkmak lazım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 acık kapalı bilemiciiim ama pekte tavsiye etmiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 szo işlem mi yapmam gerekıyor verdiğim cevap yeterli degıl mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 benim verdigim cevap yeterlimi ensi??? senden 2 snra verilen cevabı oku bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 acık kapalı bilemiciiim ama pekte tavsiye etmiyorum dep babacım bulasma bak iyi adamısn ugrasmak ıstemıyorum abı!ver sorunun cvp sen de kurtul ben de daha fazla uzatmıyalım mevzuyu!:D:DD: sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 tekrar yazıyorum ozaman.. bilmiyorum sorunun cevabını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 bırak babacım sen bılmıyorsa artık bız atalım kendımızı burda assagı!:D:D:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 lewis carroll a ait bir soru bu yanlış hatırlamıyosam daha öncede karşılaşmıştım çünkü.adam matematikçi zaten ancak böyle bi soru beklenir ondan:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.