Jump to content

Sadece Bir Soru

Depressive

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

cember biciminde oturan insanlarin her birinin yanında iki kişi olur.herkesin bir miktar parasi vardir.birinci kisinin,ikinciden 1 lira fazla;ikincinin ise ucuncuden 1 lira fazla parasi vardir.Bu kural oyuna katilan butun kisiler icin gecerlidir.Birinci,ikinciye 1 lira verir;ikinci,ucuncuye 2 lira verir;ve oyun boyunca herkes yanindakine,obur yanindakinden aldigi paradan 1 lira fazlasini verir.Oyun mümkün olabildigince uzun surer.Oyunun sonunda,bir kisinin,yanindakinden 4 kat daha fazla parasi olur.

SORU:Bu oyunu kac kisi oynadi?

Oyunun basinda en az parasi olan kisinin kac parasi vardi?

Yanıtlama zamanı:

haaaaaaayıııııııııııııııııııııııııııııııır!!! Yine soruuuuu!

:D:D:D

Yaaa ama olmaz ki:confused:Şimdi ben bu sorunun cevabını bulmadan,öğrenmeden duramam:(

Neyse

Kalem kağıt alayım:D

Yanıtlama zamanı:

Masada 7 kişi varsa en az iki lira, 14 kişi varsa 4 lira. 2x=7i, 4x=14i, 6x=21i... Bu, sonsuza kadar gider herhalde...

Yanıtlama zamanı:
:blink: nerden buldun soruyu? Cevabını ne zaman öğrenceksin? Bak işte panik yaptım:blink: Vebalim üstüne kalcak
Yanıtlama zamanı:
:blink: nerden buldun soruyu? Cevabını ne zaman öğrenceksin? Bak işte panik yaptım:blink: Vebalim üstüne kalcak

zaten sana garezim vardı o yüzden yaptım :rofl:

Yanıtlama zamanı:

ne o spawn banada mı kafayı takıp ugrasıcan :) yalnız bi uyaı benim kişiliklerim cok asabidir :D

Yanıtlama zamanı:

ne o dep ustu kapalı tehtmı var o son msj da bana mı ole gelıyor!:D:D:D:D:rofl::rofl::rofl::rofl:

saygı ve sevgilerimle!!!

Yanıtlama zamanı:
acık kapalı bilemiciiim ama pekte tavsiye etmiyorum :D

dep babacım bulasma bak iyi adamısn ugrasmak ıstemıyorum abı!ver sorunun cvp sen de kurtul ben de daha fazla uzatmıyalım mevzuyu!:D:D:DD:

sevgilerimle!!!

Yanıtlama zamanı:

lewis carroll a ait bir soru bu yanlış hatırlamıyosam daha öncede karşılaşmıştım çünkü.adam matematikçi zaten ancak böyle bi soru beklenir ondan:)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...