Depressive Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2007 Elimizde normal fizikte,omuzlardan aşağı boyda saça sahip,150 ytl si ve bir converse si olan normal sünepe bir kızımız var. dış görünüm herşeydir ,baştan aşağıya yenilenmek gerekir o nedenle 150 ytl ile alışverişe çıkıp olabildiimiz kadar marjinal olcaz. alınması gerekenler ve fiyat listesi bir kutu tercihen siyah,viyole saç boyası 5 ytl bir adet kareli çizgili acayip renklere sahip kapri pantolon 25 ytl bir adet çizgili sağından solundan ipler vs sarkan tişört 10 ytl siyah kırmızı ruj,siyah oje,siyah ve uçuk renkte göz kalemi 10 ytl deri tasma bileklik küpe tarzı takılar ve converse bağcığı(farklı renklerde)çizgili eldiven 25 ytl kareli veya üzerinde grup vs bulunan çanta 25 ytl kuul zımbalı zincirli kemer 10 ytl file çorap 5 ytl ucuz sağlıksız bir mekanda piercing 20 ytl kuaför ve kahkül kesimi 15 ytl iki adet CD tercihen anathema, HIM,manson,slayer 5 ytl bütün bunlar giyilir ve uygulanır.çok sert kuul bakışlarla fotolar çekilip yonjaya konulur,ismi beğenilen her grubun iki tane şarkısı öğnenilip ezberlenilir ve hayranı olunur,sert hatun imajına yatılır,karizmasınızdır ,herkes beğenilmemelidir,taksimde nevizade mekan edinilir,her şey biliniomuş gibi davranılır yonja,msn space,hi5 ne kadar interaktif ortam varsa hepsine dalın gotik fotoları profilinize koyun hayattan nefret edin,çok acı çekin çektiniz fotolarda alttan yandan bakmayı asla unutmayın bittiii...... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 eline sağlık schezo:D zati malesef bööle takılan hatunların %80i fake gothic:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Resureksiyon Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 sonra nolcak bunlar yeniyo mu (ay tamam espritüel günümdeyim kızmayın (: yemek tarifi verdin sanki mübarek şöyle ortaya karışık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 fake gothic... güzel benzetme erkekleride farklı değil bunların... onlara da değinmek lazım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 :D Hatta mutlaka üstten bi fotonuzu çekin Ne kadar aşağılık olduğunuzu bilsinler:p NOT:Hedef olarak fake gothicleri aldığımı belirteyimde yanlış anlamalara sebebiyet vermeyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Gothicten çok emo oluyor o üstten resim çektiren vatandaşlar,bir de ellerini silah şeklinde kafalarına koyarlar "Dünya çok kötü,karanlık.Kimse beni sevmiyor.Ölmek istiyorum" imajı için. Açıkcası bunlardan her gün etrafta bir ton gördüğüm için alışkınım,pek gülemiyorum o yüzden.Ha bu arada,Schezophreniac eğer oradaki kast ettiğin orjinal albümse iki albüm çatırt diye 60 ytl civarı tutar hocam:)Korsansa lafım yok tabi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 @ruserek espri yapmak ayıp degildir @slaad 150 ytl miz var okadar parayı hiçbi orjinale veremeyiz @manje bütün gothicler saldırıcak sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Ahahahah tam oturdu o zaman yerine. Madem fasonum,çakma gothicim,çakma metalciyim,neden korsan albüm almıyorum şeklinde:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 @ruserek espri yapmak ayıp degildir @slaad 150 ytl miz var okadar parayı hiçbi orjinale veremeyiz @manje bütün gothicler saldırıcak sana buyursunlar.Yolarım saçlarını başlarını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 buyursunlar.Yolarım saçlarını başlarını 7 kocalı hürmüz gibi konusma Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 fazla şeye gerek yok kış ayları için siyah pantolon siyah converse siyah ti-shirt değişik şekilli bişeyler:D siyah makyaj tamamdır yazlrıda kareli pantolon yeşilli meşilli yine converse yeşilli meşilli makyaj tamamdır bütün yaz ve kış bunları görüyorum sahte gothiclerrr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 :rofl: güzel anlatım valla eline sağlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Resureksiyon Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 bizim burada pek gotik yok valla Kızılay'da varsa da mekanlarını bilmiyorum...sahici gotik görür müyüm bi gün acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 7 kocalı hürmüz gibi konusma kasımpaşalıyım eli maşalıyım:p teheh:D ya bu arada yanlış anlaşılmasın lafım asıllarına değil taklitlerinedir:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 kasımpaşalıyım eli maşalıyım:p teheh:D ya bu arada yanlış anlaşılmasın lafım asıllarına değil taklitlerinedir:D taklitler saldırıya gecicek :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 :rofl:koptum abi koptuuuummmm:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Kareli mareli kapri gothic'i bozar yav,öylesi punk oluyo:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 abi gercekten cok guzel tarıfte eksık yok valla zaten etrafına bıraz dıkkatlı bakan herkes farkeder bahsedılen arkadasları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 taklitler saldırıya gecicek :D İnsan "Amaaan takma kafana! Saldırsalar bile biz sonuna kadar arkandayız"der. Hıhhh!! Neyse ki ben tek başıma dünya ya bedelim Cebimden çıkarırım hepiciiini:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 sen bence soruya odaklan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 O soruyu bu kafayla çözemem ben:p Şu pc nin kapanması gerek soruya yoğunlaşmam için:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 çözemezsin işte. neyse bu arada teşekkür ederim paylasımı sevenlere.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 bizim burada pek gotik yok valla Kızılay'da varsa da mekanlarını bilmiyorum...sahici gotik görür müyüm bi gün acaba Kızılay kaynar durumda asıl,konurdan geç.Görür müsün görmez misin,o zaman konuşuruz:DEzgi çay evi tavsiye edilir,kapıdan bakarsın,bir de yemiş atarsın,tam olur:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 çözemezsin işte. neyse bu arada teşekkür ederim paylasımı sevenlere.. hahaaaaayt güleyim baari:p:Dkapatıyorum işte pc yi:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 .. guzel tarif.. schezodan kiz tarifleri kitabi yarin gazeteniz "öğlen"le.. israrla isteyiniz efenim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.