tugcemgul Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 22, 2007 (düzenlendi) arkadaşlar ben koptum sizi bilmemmm... Nisan 13, 2013 AurorA tarafından düzenlendi kod eklendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 :rofl:koptum ya hahahah adamın sesi çok komik hakkaten ya:rofl::rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 bu nedir öldüm gülmekten... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Spikerin gülüşü daha komik "Değerli" gibi gülüyo:rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2007 Ya adamı hadım etmişler heralde küçükken,hayatta öyle bir ses çıkmaz bir erkekten yoksa:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest elacayib Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Anlamadığım seyirciler de tepki yok, valla bizim burada olsa yıkılırdı millet gülmekten. .................. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 hakkaten ya seyırcılerden bırısıde cıkıpta demıyo kı ya adamı nıye bu kadar tı ye alıyosun mılyonların onmundde rencı de edıyosun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 keşke duyabilsem benim bilgisayar videolardaki ses özürlü bişi ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PRINCESS OF DARKNESS Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 ehehehheheeh koptum ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bayan cog ciddi Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 heee ne gülüşü var spikerin......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 zuhahaaaaaaaaaaa altımaaaaa işedimmmmmmmmmmmm galıbaaaaaaaaaa hahaaaaaaaaaaaaaaaaaa:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: yetermi :D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
admina Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 :rofl:bu ne ya catladık öldükkk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 manyak bisey ya:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: nerden buldun ya yarıldım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 yerlere yattım be gülmekten bambayı patlatmışsın be tucemgül Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 yerlere yattım be gülmekten bambayı patlatmışsın be tucemgül tekrar teşekkürler.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xandercan Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 bunu daha önce de izlemiştim ama yinede o zamanki gibi koptum xD bu arada seyircilerin gülmemesinin sebebi konukların acıklı bi olayı anlatmasından kaynaklanıyo galiba. kadın tekerlekli sandalyede falan kim bilir ne anlatıyolardı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 bn bunu izlemştm dha önce ama gerçekten çok komk adamın sesi :rofl:tuğçemgül teşekkürler..... buarada snin şu avatardaki oğlanı bizm kıza yapalım:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 süpermiş ya..:D adam patladı direk ben olsam dayanamaz atlardım yere:D:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.