Jump to content

Konuğunun Sesine Gülen Spiker

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı: (düzenlendi)

arkadaşlar ben koptum sizi bilmemmm...

AurorA tarafından düzenlendi
kod eklendi
Yanıtlama zamanı:

Anlamadığım seyirciler de tepki yok, valla bizim burada olsa yıkılırdı millet gülmekten. :D..................

Yanıtlama zamanı:

hakkaten ya seyırcılerden bırısıde cıkıpta demıyo kı ya adamı nıye bu kadar tı ye alıyosun mılyonların onmundde rencı de edıyosun :)

Yanıtlama zamanı:

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

yetermi :D:D:D:D:D

Yanıtlama zamanı:

manyak bisey ya:rofl: :rofl::rofl: :rofl::rofl: :rofl::rofl: :rofl::rofl: :rofl::rofl: :rofl::rofl: :rofl::rofl: :rofl::rofl: :rofl::rofl: :rofl::rofl: :rofl::rofl: :rofl: nerden buldun ya yarıldım

Yanıtlama zamanı:

bunu daha önce de izlemiştim ama yinede o zamanki gibi koptum xD

bu arada seyircilerin gülmemesinin sebebi konukların acıklı bi olayı anlatmasından kaynaklanıyo galiba. kadın tekerlekli sandalyede falan kim bilir ne anlatıyolardı

Yanıtlama zamanı:

bn bunu izlemştm dha önce ama gerçekten çok komk adamın sesi

:rofl:tuğçemgül teşekkürler.....

buarada snin şu avatardaki oğlanı bizm kıza yapalım:D

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...