pnkflyd Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2007 Evrim teorisine göre git gide gelişiyoruz. Bu saçma hikaye şu cümlelerle bile çürütülebilir: Bir kuş, kullanamadığı organları köreliyorsa, neden kanatı nesilden nesile işe yaramadan gelişmeye devam ediyor… Bir zürafa buyunu sonradan ağaçlara uzanarak uzattıysa neden keçiler halen kısadır?… Tavuz kuşunun Darwini hasta eden güzelliği vs… Milyarlarca ara geçiş evresi fosilleri nerede?… Olmayan evrim ve şuanın bilimi ışığında bakıldığında isnanların bebeklerin psişik doğması imkansızdır. Çünkü “dna” larımızdaki gelişmeler nesilden nesile asla aktarılamaz… İşte burada tabiri caizse “bebeklerin psişik doğması” için başka birşey gerekiyor. Bu şey mutluluk enerjisi ve güven enerjisidir. (Bilinçaltına etki edebilen çoklukta - kanıtsal) Mutluluk ve güven hissi psişik güçleri açığa çıkartan faktörlerdendir. İzlenimlerim çerçevesinde bir insan psişik bir gösteri yapınca yanında bulunanlarda bunu ilginç bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Bunun oranları tesadüften çok öte… Bizler kitaplardan ve internet sitelerinden okuyup uygulayarak gerçekleştirdiğimiz psişik deneylerde güçlük çekiyoruz. Çünkü güven ve mutluluk hissi buralardan bilinçaltımıza işlemiyor. Benim “psişik zincir” şeklinde tabir ettiğim güven ve mutluluk enerjisinden etkilenmiyoruz. Tüm bunlar çerçevesinde internet ve kitapların başlattığı psişik güçler öğretileri insanlar tarafından uygulanacak, hızlanan bir ivmeyle tüm dünyayı görsel saracak ve herkes kolaylıkla kaşık bükebilecektir. (Not: Kaşık bükmek için metali büken fiziksel güç kullanılmaz. Kaşığı yumşatan bir enerji yüklenir) Yine tüm bunlar dairesinde beyin okuma gibi hırsızlık olaylarına karşı yöntemler geliştirilebilir. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun kaynak:hakan.net 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 etkıleyıcı bı konu hosuma gıttı emegıne saglıkta aklıma bısı takıldı bugunlerde tanıdıgınız veya bıldıgınız hafıza okuyucular var mı yanı ben buna pek ınanamadımda belkı tahmınlerle yola cıkıyolardır ?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Bilmediğimiz bir şey söylemek isteyen var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pnkflyd Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Bilmediğimiz bir şey söylemek isteyen var mı? ewrenin boyu kaç km dir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 ewrenin boyu kaç km dir... Bu soruyu bana sorma gereğini neden duydunuz anlamadım Benim söylemek istediğimle ne alakası var? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Ben evrim teorisi hakkında kuşkuluyum,inandığımı söyleyemem.Ama kullandığın ilk cümleler saçmalığın tavan yapmış haliydi bi daha oku istersen,çok saçma:nea: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deejay Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 ya bisi demek istiyorum. haklısın tmm ama kullanılan organ gelisir kullanılmayan...vs olayında kesilmesi bir cozum degil canlının o organı kendi istegi ile curutmesı lagzım kullanmaya kullanmaya yoksa aynı sekılde dvm eder... kolu kesilen birinin dna sı(cocuklarına gecen) degismez. öle bi acık var. ama MUTLULUK ve GÜVEN hissine %100 katılıyorum. bna örnek vermeye bile gerek yok:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 çok mantıklı...mutluluk ve güven hisler için en önemli kaynak olabilir evet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Diğer konularda boşuna didinmişim dmeek ki,neyse evet haklısın.Mutluluk ve güven çok önemli,konuyu koyman çok iyi olmuş,süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 kolu kesilen birinin dna sı(cocuklarına gecen) degismez. öle bi acık var. öyle bi açık yok deejay çünkü evrim pat die kanıtlanmaz..bunun oluşumu için bir milyon yıl boyunca aynı soydan insanların kolunun kesilmesi gerek en az ve ben böyle bir deney hatırlamıyorum...yapılmamış bir deney için "açık var " diyemezsin. ayrıca konunun ilk mesajında (kimin yazdıını hatırlayamadım şimdi) özellikle ilk paragraf ciddi saçmalıkta tavan yapmış...hangi kuşun kanatları kullanmadığı halde gelişmeye devam ediomuş ve daha önemlisi bi gelişmeyi kabul ediosa o zaman evrimi de kabul etmiş olmalı bu insan:D:D:D çelişki üstüne çelişki demekten kendimi alamıyorum. bir düşünce savunulacaksa daha sağlam savunulmalı. bu kadar basit olmamalı -------------------- bu yazının alıntı olduğunu düşündüğümden dolayı diyorum ki bu yazıyı yazanın zerre kadar zooloji bilgisi yokmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Bildiğim kadarıyla genlerle atalarımızın anılarını alabiliyoruz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ChocolaMoon Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Yazdığınız şey aşırı derecede sacmaydi. Bir kere her ortaokula giden bireyin evrimi öğrenmiş olmasi lazim. Tam ismini hatırlamıyorum ama insanın geçirdiği değişimler ikiye ayrılıyordu. Biri kalitsal (Dna boyutunda) diğeri ise geçici olandı. Bir inşa in kolu kesilince bu dna sına işlemez. O adamın Dna sinda hala kolu oluşturan dna zincirleri vardir ama insan gelişmiş bir canlı olduğu için gelişmiş değildir. Dna sinda kola dair bir kayıp olmaz. Sizin mantiginizla düşününce o halde bronzlanan birinin çocuğunun ten rengi bronz olmalıdır. Bence psişik olayların kalitsal aktarımla alakası vardır. Ama bu psişik olaylar sadece kalitsal yolla olur demekte yanlıştır. Kalitsallik olayı sadece bireye +1 kazandırır. Bunu geliştirip koreltmek bireyin elindedir. İstediği kadar ailesinde tip olayları olan insanlar çok olsun. Sen bu artık kullanmaz gelistirmezsen, hiçbir artısı olmayan disiplinle çalışan insan bu konularda senden daha iyi olur. Üzgünüm yazının tamamını okumadım. Okuduğum kadarıyla cevap veriyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DenizFeneri Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2015 Yazdığınız şey aşırı derecede sacmaydi. Bir kere her ortaokula giden bireyin evrimi öğrenmiş olmasi lazim. Tam ismini hatırlamıyorum ama insanın geçirdiği değişimler ikiye ayrılıyordu. Biri kalitsal (Dna boyutunda) diğeri ise geçici olandı. Bir inşa in kolu kesilince bu dna sına işlemez. O adamın Dna sinda hala kolu oluşturan dna zincirleri vardir ama insan gelişmiş bir canlı olduğu için gelişmiş değildir. Dna sinda kola dair bir kayıp olmaz. Sizin mantiginizla düşününce o halde bronzlanan birinin çocuğunun ten rengi bronz olmalıdır. Bence psişik olayların kalitsal aktarımla alakası vardır. Ama bu psişik olaylar sadece kalitsal yolla olur demekte yanlıştır. Kalitsallik olayı sadece bireye +1 kazandırır. Bunu geliştirip koreltmek bireyin elindedir. İstediği kadar ailesinde tip olayları olan insanlar çok olsun. Sen bu artık kullanmaz gelistirmezsen, hiçbir artısı olmayan disiplinle çalışan insan bu konularda senden daha iyi olur. Üzgünüm yazının tamamını okumadım. Okuduğum kadarıyla cevap veriyorum. Haklısınız.Gen düzeyinde gerçekleşen mutasyonlar kalıcıdır.Modifikasyonlar ise bireyin kendisini etkiler ve DNA yapısını değil işleyişini değiştirir.Uygun ortama dönüldüğünde ten rengi doğal halini alır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.