heRnan coRtes Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2007 01-Kardan Adama Tekme Atma Veya Bozmaya Calışma 02- Yeni Atılmış Bir Betona Basma Veya İsim, Numara Yazma 03- Gazete ve Dergilerdeki Resimlere Sakal, Bıyık ve Gözlük Yapma 04- En İyi Arabayı Ben Kullanıyorum Zannetme 05- Cep Telefonu Kullanımının Yasak Olduğu Yerlerde İllede Tel İle Konuşma 06- Kar Topunun İcine Buz Koymak 07- Belediyenin Duraklara Koyduğu Saatleri Söküp Duvar Saati Yapma 08- Kumsalda Deve Güreşi Yapma Hastalığı 09- Şahin Marka Arabayı Doğan Görünümlü Yapma 10- Ağaçlara ve Banklara Kalp ve İsim Baş Harfi Kazıma 11- Dersini Calışıp Sınıfını Geceni İnek Sayma 12- Mesleki Ünvanımızı İngilizce Söyleme 13- Tiki Olanların Tiki İle Kasıtlı Uğraşma 14- İskambil Kağıtlarından Kule Yapan Birinin Kulesini Bozma 15- Cep Telefonu İle Bağıra Bağıra Konuşma Hastalığı 16- Reklam İcin Asılan Afişleri Yırtma Hastalığı 17- Tuvalet Duvarını Defter Sanma 19- Trafikte Bizi Gecen Arabayı Yakalayıp İllede Gecmeyi planlama 20- Sinyal Verir Vermez Şerit Değiştirme. Olası Bir Kazada Sinyal Verdik Görmedinmi Deme 21- Ara Yoldan Ana Yola Cıkacak Araca Yol Vermeme 22- Ünlü Birini Görünce Ona El Sallama 23- Ünlü Birini Görünce Fotoğraf Cektirip Samimi Havası Verme 24- Yaşamadığımız Bi Olayı Yaşamış Gibi Anlatıp Ona Kendini Bile İnandırma 25- Otobüs Durağa Yanaşınca İlle Ön Kapıdan İnme Hastalığı 26- Otobüs Koltuklarını Yırtma ve Üzerlerine Yazı Yazma 27- Minibüs Şöforüyseniz Begenmesen Bile Mutlaka Kral Fm Dinleme 28- Kırmızı Işıkta Beklerken Yeşil Işık Yanar Yanmaz Konraya Basma 29- Trafikte Beklerken Burun Karıştırma 30- Kimsenin Bilgisi Olmayan Bi Konuda İleri Geri Sallama 31- Faturaları Hep Son Gününde Ödeme 32- Kar Yağınca Eve Bolca Ekmek Alma 33- Meydana Konan Güvercinlerin Üzerine Koşup Onları Kacırma 34- Evlilerin Bekarlara Sakın Ha Evlenme Demesi (sakın ha!) 35- Aynı Filme Giden İnsanların Filmden Cıktıktan Sonra Filmi Birbirlerine Anlatması 36- Eline Silah Gecen Birinin Hemen Silahla Şaka Yapması 37- Arabayla Yolda Giderken Tanıdık Birini Görünce Üzerine Sürme 38- Takım Elbise Giyince Elini Cebine Sokma Hastalığı 39- Takımı Galip Gelince Havaya Silah Sıkma 40- Meslek Arkadaşlarına Mesleki Şakalar Yapma 41- Wc de sigara ıcme 42- Sınav sabahı son hamlede bışeyler okuma çabası 43-Çay kasıgı almaya erındıgı ıcın masadakı elıne gecen kalemleri kullanma 44-3m civarı uzun pencereyı 1.5m perdeyle kapatmaya calısma 45-Profıl yorumlarını kaydetme -------------------- kaynanam diye söylemiyorum çok iyi adam döver dayak yemek pahasına açıyorum bu konuyu :rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Arabayla Yolda Giderken Tanıdık Birini Görünce Üzerine Sürme Bazen yapanlar çıkıyor.. Sevgi dolu sözcükler sarfediyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 wc de sigara ıcme ve sınav sabahı son hamlede bıseyler okuma cabası var..bı bunlar eksik:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 hadi be onlarıda ekliyorum ozaman -------------------- eksik kalmasınlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nickmickyok Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Bazen yapanlar çıkıyor.. Sevgi dolu sözcükler sarfediyorum:) Forumda böyle şeyler sarfedince birileri de çıkıp sana sarfediyor:D Tavsiye etmem:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 vhercle ben genelde ters şeride girmiş bayan şoförlerimizin üstüne sürüyorum o ayrı bi olay tabi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 -cay kasıgı almaya erındıgı ıcın masadakı elıne gecen kalemleri kullanma -3m civarı uzun pencereyı 1.5m perdeyle kapatmaya calısma -profıl yorumlarını kaydetme ... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 kömürlük vardı bi ara.... neyse karıstımıyım ben.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 he maşallah sen say ben ekliyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 he maşallah sen say ben ekliyim saldırı varsa pişkin ol karsılıklı gül düsturu ıle hep beraber el ele var:D:rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 buyur :blink: :huh: süzüklüğm üstümde :rofl: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 aldın mesajı:rofl:ne mutlu sana:D:D:D supersın abı ıyı guldurdun bugun beni:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 tamam aldım korkma sen amacımız bu zaten kaynanama can feda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 :)saol...tşk ler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 9, 13,19 aralarından en ilgimi çekenler...kata eğer bunların hepsini yapıyorsa...:rofl::rofl::rofl: gerisini siz düşünün... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Kaynana Kata gelin kim hoca? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 42- Sınav sabahı son hamlede bışeyler okuma çabası bu olay wc de gerceklesıo abı:Dyoksa herkes yapıo aynı seyı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 gelin katanın sorusu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Kaynana Kata gelin kim hoca? boş konuştan en son yazdıgın yerden oku .. anlarsın olayı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 piuuuuvvvvv Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 :Dbu senın konuna son yazım..görürsün sen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 :cray: :cray: sebep Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 piuuuuvvvvv :rolleyes:i)hesap özeti ekrana verilsin ii)hesap özeti pm ıle yazılı verılsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 buyur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.