Jump to content

Bilgisayar Kapanıyor Mesajları

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

* oturumunuz süresince bir hatamız olduysa affola. şimdi bilgisayarınızı kapatabilirsiniz. bill gates iyi günler diler. nereye isterseniz oraya!

* kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük, ağladık, kızdık... ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik... yeni bir oturumda görüşmek üzere, microsoftla kalın...

* gidiyorsun ama ya dönemezsen? hadi hakkını helal et,

* windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! her gün dünyada on binlerce windows kapatılıyor.. bunların yarısından çoğu orjinal bile değil... bırakın windowslar açık kalsın...

* bu aksam da bize ayrilan surenin sonuna geldik... yarın gene ayni saatte bulusmak umidiyle esen kalin!... brovaoooo

* "kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir.."

* bu kadar.. dağılabilirsiniz...

* beni böyle istediğin gibi kullanıp sonra kapatamazsın asıl ben seni kapatıyorum

* bugünü de kazasız belasız atlattın

* verdiğimiz rahatsızlıktan ötürü özür dileriz

* bilgisayarı gerçekten kapatmak istediğinize emin misiniz?

belki güç tasarrufu moduna alsanız daha iyi olur. yarım saat sonra yine açmak isterseniz hiç olmazsa beni uğraştırmamış olursunuz...

* "yedeklemişsindir inşallah.. hayır bi dahaki açılışta ben aynı ben olmayabilirim de o bakımdan.. eheh"

* niye kapatıyosun?? daha karpuz keseceedik!

* bana biraz daha fazla ilgi göster ve dinlenmeme izin ver.

* her kapanan pencerenin ardindan bir yenisi acilir... yav yoksa pencere degil de kapi miydi? aman be her neyse ben gidiyorum.

* müsadenle kaçıyorum, sahip.

* tekrar bekleriz efendim..

* "boşver sanal ortamı,yeşile ver kendini"

* bunu saymayız yine bekleriz.

* 26 saat online kalmayı başararak bugüne kadarki en büyük eforunu sarf ettin.. afferim böyle bilgisayarla uğraşmaya devam edersen evde kalacaksın.. giyin,makyaj yap ve dışarı çık!!!!! (badanalı güzel )

* bi daha acılırsam çok beklersin açılmam...

* e bana müsade artık.

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl::rofl: :rofl: :rofl: :rofl::rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Yanıtlama zamanı:

* "kapatiyosun ha? tamam kapat bakalim ama bir sonraki oturumda bazi seyler biraktigin gibi olmayabilir.."

:rofl::rofl::rofl::rofl:(en güzel bu şekilde anlatılıyor:D)

Yanıtlama zamanı:

* kah güldük kah eğlendik, yeri geldi üzüldük, ağladık, kızdık... ancak her güzel şey gibi bu oturumun da sonuna geldik... yeni bir oturumda görüşmek üzere, microsoftla kalın...

* windows kapatılıyor bu katliama sessiz kalmayın! her gün dünyada on binlerce windows kapatılıyor.. bunların yarısından çoğu orjinal bile değil... bırakın windowslar açık kalsın...

süpermiş ya paylaşım için tşk

Yanıtlama zamanı:

paylaşım için sağol güzel konu yazmışsın ellerine sağlık :thumbsup: benimki ayarlarınız kaydediliyor lütfen bekleyin :p

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...