boogee Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 23, 2007 ROCKY - Rocky gardını al ! - Ulan şimdiye kadar niye vermedin ? - Rocky solunu kullan - Olmaz ben Tayyibe oy verdim - Edriyıınn edriyııın - Rocky yenge organizatörle kaçtı - Hüleeaaan ben sizin ... - Rocky okuyup adam olsaydın şimdi böle yumruk yemezdin! - Ya bi taktik ver be hoca be boşa konuşma! - Hişştt Rocky - Ne var? - Öylesine seslendim... - Argghhh! -Rockyy ! -Nee ? -Cevapsız çağrın var -Sırası mı şimdi bunun? MATRIX Morpheus : Neo kırmızı hapı mı mavi hapı mı seçiyorsun? Neo : Varsa bi A-ferin alim abi ben! Morpheus : Neo sen seçilmiş kişisin Neo : Ya ben abdest almayı bile bilmem ! Simith : Mr. Anderson... Neo : Yalnızca iş arkadaşlarım bana Mr. Anderson diyebilir... Neo : Neyin doğru olduğunu bilmiyorum... Sadece bir seçim yaptım ve denemeliyim Morpheus : Bununda d*tünü biz kaldırdık... Morpheus : What is the matrix ? Neo : Kaç harfli ? Morpheus : Dört Neo : Hmmm... Kahin: Kurabiye ? Neo : Hayır sağol Kahin : Almayacağını biliyordum Neo : İnat diil mi alıyorum işte Kahin : Bunu yapacağını da biliyordum Neo : Ulan seni bana kurayla mı verdiler ? Anons : Seçilmiş Neo acilen kumanda merkezine bekleniyorsunuz Neo : Oo iyi be seçilmiş diye her işe biz koşuyoruz gitmiyorum ulan... Anons : Neo ben Kahin lütfen gelir misin? Neo : Şimdi ne yaptığımı söylersen gelirim Anons : Saçmalıyorsun! Neo : Evet bildin geliyorum... STAR WARS - Aaaa Yoda sen misin? Yoda : Ne lan maymuna mı benziyoruz ? - Eh biraz Yoda: Dur ben seni duvardan duvara bi çarpayım... Luke : Han Solo yavaş kullan biraz midem bulandı Han Solo : Valla ışık hızındayım Luke basmıyorum fazla... Darth Vader : Neden hiç sevgilim yok yok benim - Son zamanlarda hiç aynaya baktın mı Darth? Luke : Lan oynamayın şu kılıçla olm bak şarjı bir dilim kalmış - Tamam lan yemedik malını... Luke : Babam nasıl biriydi Yoda ? Yoda : Senin baban bir melekti yavrum! Yüzüklerin Efendisi Gandalf : Frodo yüzükler nerede ? Frodo : Abi sıkışıktım kuyumcuda bozdurdum Gandalf : Neee ? Aragorn : Ben Arathorn oğlu Aragorn! -Baban ne iş yapıyo yavrum ? (tahminen orta dünyaya sızmış bir Türk) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Yüzüklerin Efendisi Gandalf : Frodo yüzükler nerede ? Frodo : Abi sıkışıktım kuyumcuda bozdurdum Gandalf : Neee ? Çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2007 Gandalf : Frodo yüzükler nerede ? Frodo : Abi sıkışıktım kuyumcuda bozdurdum Gandalf : Neee ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2008 Darth Vader : Neden hiç sevgilim yok yok benim - Son zamanlarda hiç aynaya baktın mı Darth?Lan eski konulara bakınca cok güldüm bunlarda iimiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Edriyıınn edriyııın:rofl: cok güzelmis ya:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Morpheus : What is the matrix ? Neo : Kaç harfli ? Morpheus : Dört Neo : Hmmm... çok güzel yha eline sağlık ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SrN_ Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 :D:D:D Ehuheh:D:D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boz58 Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2008 iiimiş elıne saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.