Dolunay Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2007 Fotoğraf doğadaki "Bir anne ve cocuğunun görüntüsü" Bu doğal güzellik yılda bir kez Birmanya da gerçekleşiyormuş. Anne ve cocuğunu görmek icin lütfen başınızı hafifce sol tarafa eğerek bakınız. (suyla kesişim yerine bakın...) http://img507.imageshack.us/img507/766/birmnia116gi.jpg 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 bunu görmüştüm ama gercekten cok çok güzel. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Resureksiyon Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Birmanya zürafa boyunlu kadınların ülkesi imiş hani şu boyunlarına halka takanlar...(şuanda resim ekliyemiyorum resim gerçekten harikulade paylaşım için sağol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dygu Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 gercekten harika saol:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yougaar Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 güzel çalışma . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 daha önce gormustum mukkemmel bişey saol.......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 teşekkürler gerçekten çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
NizaL Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2018 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.