boogee Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2007 - Muttalip, eeee ben, nasıl derler, iki canlıyım artık... - Vışşşş... Kezban, kaç yıl sonra kedi olacan? - Ne kedisi muttalip? - Allan salaa kezban, 9 canlı ne zaman olacan onu demek istedim.. - Hayvansın Muttalip.. ********************************** - Karıcım.. Hamileyim ben.. - Ohaa.. Cezmi ohaaa.. ********************************** -Hamileyim aşkım. -Kimden? -Kimden olacak senden. -Sus bir de cevap veriyorsun. -Aa manyak mısın ne vuruyorsun? *********************************** -Hamileyim -Bahse var mısın? (adam kısırdır ) ************************************* -Hamileyim -Aferin kız en sonunda bi işe yaradın -Ay mersi. -Hah şöyle hade şimdi git de tarlayı sür sallanma... -Böhüee(Ağlama efekti ) *************************************** - Sevgilim sana süper bi haberim var - Neymiş ? - Hamileyim ben - Gerçekten mi - Gerçekten - Yemin et - Yemin ederim - Kuyruk salla - Ay adam hamileyim ben evlenelim artık çocuğumuz olack - Ne güsel de ben zaten evliyim ********************************** - Rıza hamileyim ben - Sorduk mu? - Hayvansın rıza ********************************** - Rıza hadi oyun oynayalım. sen bana bi futbolcu ismi söyle ben 'leyim' diyeyim. - Laaa! hamilemisin yoksa!? - Çok zekisin rıza ********************************** - Aşkım, ben hamileyim.. - İyi... - İnsan bi sevinir demi.. - Necla ben hamileymişim gibi davranamam, hamile olan sensin.. ********************************** Hamileyim aşkım - Bırak şimdi - Valla bak - Hani bakıyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Hamileyim aşkım - Bırak şimdi - Valla bak - Hani bakıyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 - Aşkım, ben hamileyim.. - İyi... - İnsan bi sevinir demi.. - Necla ben hamileymişim gibi davranamam, hamile olan sensin.. :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Aşkım, ben hamileyim.. - İyi... - İnsan bi sevinir demi.. - Necla ben hamileymişim gibi davranamam, hamile olan sensin.. bunu gercekten cok güldüm:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Aşkım, ben hamileyim.. - İyi... - İnsan bi sevinir demi.. - Necla ben hamileymişim gibi davranamam, hamile olan sensin.. Bende hala ona gülüyorum ya bu kadar olur:rofl::rofl:süpermis:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 - Karıcım.. Hamileyim ben.. - Ohaa.. Cezmi ohaaa.. favorim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
phobosORbia Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 - Sevgilim sana süper bi haberim var - Neymiş ? - Hamileyim ben - Gerçekten mi - Gerçekten - Yemin et - Yemin ederim - Kuyruk salla - Ay adam hamileyim ben evlenelim artık çocuğumuz olack - Ne güsel de ben zaten evliyim :rofl::rofl: İyiymiş laa.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Riyuetan Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Karıcım.. Hamileyim ben.. - Ohaa.. Cezmi ohaaa.. -Hamileyim aşkım. -Kimden? -Kimden olacak senden. -Sus bir de cevap veriyorsun. -Aa manyak mısın ne vuruyorsun Aşkım, ben hamileyim.. - İyi... - İnsan bi sevinir demi.. - Necla ben hamileymişim gibi davranamam, hamile olan sensin.. koptum bunlar süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
psiozzy Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Karıcım.. Hamileyim ben.. - Ohaa.. Cezmi ohaaa.. -Hamileyim aşkım. -Kimden? -Kimden olacak senden. -Sus bir de cevap veriyorsun. -Aa manyak mısın ne vuruyorsun Aşkım, ben hamileyim.. - İyi... - İnsan bi sevinir demi.. - Necla ben hamileymişim gibi davranamam, hamile olan sensin.. koptum bunlar süper katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 bakalım biz ne cevap verecez evlenince şurdan ögrenelim de ona göre bişiler bulalım demi şımartmamak lazım kadını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2008 guzelmıs XD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
minzi Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2013 bunlardan birinin bi kelimesini söyleseydi varya u huuuu babasız büyürdü çocuğum :(:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.