boogee Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 24, 2007 +karin seni aldatıyor -o kendini aldatıyor. beni kimse aldatamaz." +karin seni aldatıyor -iyi de ben evli değilim ki?! +pardon yanlış oldu, ama bak malum oldu demek evlenirsen dikkat et! -oldu... +karin seni aldatiyor,bi dost.. -kiminle? +benimle -hani dosttun lan essogluesek +karin seni aldatiyor! -adresi alayim... +karın sei aldatıyor - nası yani? +o tereyağı diye masaya koyduğu aslında margarin - deme yahu +karın seni aldatıyor, bir dost... -umrumda değil ne hali varsa görsün. +mehmet senin kadar ilgisiz, manyak bir adam daha tanımadım! hayvansın... -nerimancım aldatacaksan aldat, bana niye anlatıyorsun ki dakka başı anonim insan numarası yaparak... +allah belanı versin, bana ne zaman değer vereceksin ühühühüh... -ha ne? neyse... +karin seni aldatiyor. -sensin lan benim karim +aldattim iste ne komigim dimi memduh ay cok guldum kendime. +karın seni aldatıyor -vardir bir bildiği... +karin seni aldatiyor, bir dost -iyi de karım yanımda, hatta şu an ben kendisi ile yakinen ilgilenmekteyim, bilmem anlatabildim mi +iyi güzel de, senin yerinde brad pitt'i hayal ediyor. +karın seni aldatıyor -boşver, hepimiz zaten hayatın garip girdabında kanat çırpışlarının sonsuza dek süreceğini sanan kelebekler gibi kendimizi aldatmıyormuyuz zaten? +alov! karın seni aldatıyor... - yanlış numara güzelim, ben evli değilim. +hass! ulan o zaman bu karı beni aldatıyor. - nasıl yani? +bana seninle evli olduğunu söyledi yalancı karı. iki senedir kocamla boşanacam para lazım diye iliğimi kuruttu . nerde lan o , vuracam şerefsizim. +karın seni aldatıyor -karı benim,boynuz benim,sen niye geriliyon ki.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 +karin seni aldatiyor,bi dost.. -kiminle? +benimle -hani dosttun lan essogluesek +alov! karın seni aldatıyor... - yanlış numara güzelim, ben evli değilim. +hass! ulan o zaman bu karı beni aldatıyor. - nasıl yani? +bana seninle evli olduğunu söyledi yalancı karı. iki senedir kocamla boşanacam para lazım diye iliğimi kuruttu . nerde lan o , vuracam şerefsizim. +karın seni aldatıyor -karı benim,boynuz benim,sen niye geriliyon ki.. :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 teşekkürler güldürdün beni:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 +karin seni aldatıyor -o kendini aldatıyor. beni kimse aldatamaz." :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 2007 -Karın seni aldatıyor... -Ben bilmem beyim bilir... -Hö? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 -Karın seni aldatıyor... -Ben bilmem beyim bilir... -Hö? guseldi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 ahaahhha zuhahagaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dygu Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2007 hehe cok eylendim gülüyorum hala eline sağlık canım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 +karin seni aldatiyor,bi dost.. -kiminle? +benimle -hani dosttun lan essogluesek süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kripton Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2009 +karın seni aldatıyor -karı benim,boynuz benim,sen niye geriliyon ki.. bunu sevdim...=)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 27, 2009 +karin seni aldatıyor -iyi de ben evli değilim ki?! +pardon yanlış oldu, ama bak malum oldu demek evlenirsen dikkat et! -oldu... süpermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anfauglith Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2009 +karin seni aldatiyor,bi dost.. -kiminle? +benimle -hani dosttun lan essogluesek +alov! karın seni aldatıyor... - yanlış numara güzelim, ben evli değilim. +hass! ulan o zaman bu karı beni aldatıyor. - nasıl yani? +bana seninle evli olduğunu söyledi yalancı karı. iki senedir kocamla boşanacam para lazım diye iliğimi kuruttu . nerde lan o , vuracam şerefsizim. ohandrannes Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
meel-is Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2009 +karin seni aldatiyor,bi dost.. -kiminle? +benimle -hani dosttun lan essogluesek +karın seni aldatıyor -vardir bir bildiği... +karın sei aldatıyor - nası yani? +o tereyağı diye masaya koyduğu aslında margarin - deme yahu koptum ::P Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Benjamin Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2009 +karın seni aldatıyor -karı benim,boynuz benim,sen niye geriliyon ki.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OkanTag Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2009 +Karın seni aldatıyor! - Nasıl yani? +O tereyağı diye masaya koyduğu aslında margarin! - Deme yahu.. Bu iyiydi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2009 olm bugi ben nası kaçırmışım bu başlığı koptum ya sabah sabah +karın seni aldatıyor -karı benim,boynuz benim,sen niye geriliyon ki.. :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
breathless Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2009 +karın seni aldatıyor! -tebrik ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2009 +karin seni aldatiyor,bi dost.. -kiminle? +benimle -hani dosttun lan essogluesek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 +karın seni aldatıyor -vardir bir bildiği.. +karın seni aldatıyor -karı benim,boynuz benim,sen niye geriliyon ki.. :rofl::rofl: bunlar çok iyiydii.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 . Ahaha . , bence fazla müstehcen bir görüntü yok . Adamın arkadan olan çıplak görünümü var , modlar kızmasın .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2016 [ATTACH]16080[/ATTACH]. Ahaha . , bence fazla müstehcen bir görüntü yok . Adamın arkadan olan çıplak görünümü var , modlar kızmasın .. "Dudak tiryakiliği". Hahah bu iyiydi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2016 Ahahaha çok güldüm yahu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.