Depressive Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2007 zevklerinizi bilmiyorum ama güzel bir şarkı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 klip hoş.. teşekkürler schezo.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 klip şahane. Müziği bi türlü adamakıllı dinleyemedim. malum ilk denemede bilgisayar donuyordu reset attım. İkincide tamamen yüklensin baştan dinlerim dedim sesini kıstım .Neyse klibi arada derde sonuna kadar izlemiş oldum. Sayfayı simge durumuna küçülttüm tekrar döndüm bir baktım reklam sayfasına düşmüşüm yanlışlıkla tıkladım sanırım. Haliyle sayfa yerinden yüklencek de ben izliycem de ohoooo daha hızlı neti olan bir yerde izlerim artık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Klip çok sıcak, çok da eğlenceli. Sıfır bütçeyle neler yapılabileceğine harika bir örnek. Şarkıyı da sevdim, ama keşke yakup besteci olarka kalsaymış. Tek falso adamın sesi. Sağolasın Şizo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 evet klip cok samimi olmuş şarkı da fena değil teşekkurler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dygu Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 hoşta kokoşta dedem bnm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 kilp özellikle muhteşem.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eisenheim Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Of.. Çok harikaymış. Paylaşmasan haberim olmayacaktı Teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 klibi cidden çok farklı ve hoş (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pangea Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 ya çok güzeldi:( klipde harikaymış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Çok masum ve çok romantik...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2008 http://www.izlesene.com/video/muzik-muzik----yakup---platonik/159325/ref=embednew klip gözükmüyor sanırım artık tekrar ekledim izleyemeyenler izlesin süper bir şey çok samimi aşk güzel bir şey sanırım dedirtecek kadar güzel:) platonik aşıklara umut:D:D:blink: -------------------- sanırım 10.izleyişim çok etkilendim ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.