Jump to content

Malt Videoları

Depressive

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Eee bu kadar sağlam elemanlardan daha azı beklenemezdi.Ne de olsa Cenk dışında hepsi Antisilence'ın eski elemanları.Cenk'te Bad Luck gibi baba bir grubun eski vokali.Normaldir diyip iyi seyirler diliyoruz efem:)

Yanıtlama zamanı:

Şarkı çok fazla iyi olmasa da idare eder bencede, nedense bu şarkıyı söyleyen vokalist sürekli olarak kameraya bakmamaya özen gösteriyormuş gibi bir izlenim oluştu bende...

Yanıtlama zamanı:

Antisilence'ı zaten dinlerdim. Cenk'i bad luck ve müebbet muhabbetten tanıyorum.. Ortaya malt gibi bir grup çıkınca kötü düşünemezdim. tuttum bu grubu. Köklerini 80'lerin rock sound'undan alınca da haliyle hoş müzikal eserler üretmişler.

Yanıtlama zamanı:

sevgi,huzur neşe üzerinizden eksik olmasın, sayın izleyicilerimiz. Esen kalın... :kafasınıbirkez45dereceaçıilehızlıbirşekildeyanayatırıpkaldıransmiley

Yanıtlama zamanı:
sevgi,huzur neşe üzerinizden eksik olmasın, sayın izleyicilerimiz. Esen kalın... :kafasınıbirkez45dereceaçıilehızlıbirşekildeyanayatırıpkaldıransmiley

şu an kopmuş bulunmaktayım :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

Yanıtlama zamanı:

Metallica'nın Wherever I May Roam parçasının cover'ını canlı çaldıkları saklıfest'teki performansları da gayet iyi

Yanıtlama zamanı:

en sevdiğim şarkısıdır Metallica'nın

but i'll take my time anywhere

free to speak my mind anywhere

böyle bir paylaşımdan haberim yoktu teşekkür, teşekkür, teşekkür .

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...