Depressive Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2007 -------------------- istek geldi.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Bu sözler bu şarkıya uzun sanki:p( ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Yeni bir aşk birde çekyat kaptım...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Eee bu kadar sağlam elemanlardan daha azı beklenemezdi.Ne de olsa Cenk dışında hepsi Antisilence'ın eski elemanları.Cenk'te Bad Luck gibi baba bir grubun eski vokali.Normaldir diyip iyi seyirler diliyoruz efem:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Şarkı çok fazla iyi olmasa da idare eder bencede, nedense bu şarkıyı söyleyen vokalist sürekli olarak kameraya bakmamaya özen gösteriyormuş gibi bir izlenim oluştu bende... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Cenk ya adamım Bad Luck zamanlarından severim kendisini sesi de güzel dikkat ederseniz bu da canlı versiyonu Yüxekses' den YouTube - Malt - Deprem / Yüxexes Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Antisilence'ı zaten dinlerdim. Cenk'i bad luck ve müebbet muhabbetten tanıyorum.. Ortaya malt gibi bir grup çıkınca kötü düşünemezdim. tuttum bu grubu. Köklerini 80'lerin rock sound'undan alınca da haliyle hoş müzikal eserler üretmişler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 vokal - cenk durmazel bas - cenk turanlı gitar - barış ertunç davul - güray gürsoy bu arada cenk' de de ne ses varmış diyorum konserlerde güzel çığlık atıyor şarkı sözlerinde ise espirili üslubu hakim ne bu ya trt spikeri tadında yorum yaptım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 sevgi,huzur neşe üzerinizden eksik olmasın, sayın izleyicilerimiz. Esen kalın... :kafasınıbirkez45dereceaçıilehızlıbirşekildeyanayatırıpkaldıransmiley 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 sevgi,huzur neşe üzerinizden eksik olmasın, sayın izleyicilerimiz. Esen kalın... :kafasınıbirkez45dereceaçıilehızlıbirşekildeyanayatırıpkaldıransmiley şu an kopmuş bulunmaktayım :rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 uhu?... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 yeter ama :D şu :smiley: olayına çok güldüm konu dağılmasın hemen bir malt videosu koyayım Aşkın Gözü YouTube - malt - aşkın gözü [www.turkcerock.net] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Locked Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Metallica'nın Wherever I May Roam parçasının cover'ını canlı çaldıkları saklıfest'teki performansları da gayet iyi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 en sevdiğim şarkısıdır Metallica'nın but i'll take my time anywhere free to speak my mind anywhere böyle bir paylaşımdan haberim yoktu teşekkür, teşekkür, teşekkür . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2007 ilgilendiginize sevindim.. ben teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.