heRnan coRtes Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 25, 2007 ne yaparsınız anlatın bakalım ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
baslan20 Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 dumansız cigaranın ,köpüksüz biranın ,sensiz bu hayatın taaa.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 allahh anemiden ve damardan girdin süpersin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 TAAK:swoon2: anladın sen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
True Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 genelde gaz çıkartırım:rofl: iğrenç oldu biliyorum:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 çalmadan oynarım (ayı misali ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2007 bi sigara yakarım,bi şişe efes birası açarım. sonrasına bakarım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
philadelphia_f Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 sıkıntılara karşı her zaman bir paket sigaram olmuştur çantamda. sıkıldınmı yak bir tane Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 alırım içkimi çekilirim odama açarım müziğimi çok içersem de normalde kullanmadığım halde yakarım bir sigara(keyif için içkiyle seviyorum sadece o meleti) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 uyurum en ii si o bence kesin çözüm.. içki efkarlandırır insanı daha kötü yapar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 uyurum en ii si o bence kesin çözüm.. içki efkarlandırır insanı daha kötü yapar uyumak zor olur o anda benim için:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 hmm doru=) o zmn uykum gelene kadar oturup kitap okurum =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 ben kitaba da konsantre olamam ama içke yoksa en sevdiğim en çok güldüğüm filmi izlerdim:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
wolwerine Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 için gitmiş zaten sıkılmışsın hayttan açıp film izliceksin ha.. hem de komedi pıhh=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goce Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2009 en çok o zaman gülüyorsam neden olmasın:D denemişliğim var tavsiye de ederim sahile inip gecenin kör karanlığında kuma uzanıp müzik dinleyip bağara bağara da şarkı söyleyebilirim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.