Jump to content

Yardımcı Olur musunuz ?

heRnan coRtes

Önerilen Mesajlar

2 gün önce pc min başında oturuyordum counter oynuyordum.

aniden yatağımda buldum kendimi ışık kapalıydı ışık yandı etraf sallanmaya başladı çok şiddetli bi şekilde yatağımda adeta dondum kaldım diyebilirim..

5 10 saniye sonrada kendimi tekrar pc başında buldum sizce bu ne olabilir ? :(

---------------------------------------------------------------------

Dün sabah rüyamda benim yaşlarımda çok güzel bir kız gördüm.

Baya iyi anlaştık arkadaş olduk numaramı aldı sonra saatim çaldı ve uyandım.

Giyinirken gizli numara aradı telefonu açtım o kız çıktı ve "alo doga" dedi tel ansızın kapandı. :confused:

bunların açıklaması ne olabilir :(

--------------------

uyanıktım ve şuurum yerindeydi..

--------------------

1 allahın kulu yardım etmezmi yav :(

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

gizli numara rastlantı olabilir olmazsa turkcelle bildir sana gösteriyorlar numarayı. Bir çok psikolojik ve parapsikolojik şey yazılabilir. Mesela birinciye bir anlık psikolojik bir an,astral seyahat, şizofreni vb... yazılabilir ikinciye rastlantı, yanılgı, hayal veya senden hoşlanan bir kızın büyüsel veya astralle rüyana girmiş olma ihtimali denilebilir. Uçları çok açık bence kesin birşey söylenemez gibi geliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hala 666'sın Hernan. Mesaj sayın yani. Bir allta Sirius ise 333. Yani 666 / 2. Benim de batıl inançlarım var işte. Dün 2 mesaj daha yazmıştın. Bana da söylemiştin, baktım 668 olmuştu. Bugün tekrar baktığımda tekrar 666'ya geri dönmüş. İlginç değil mi ;)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

garip bi durum bende arada bi evde tek kaldığımda(çoğu zaman tekim) evde benden hariç çoğu şeyin olduğunu düşünürüm ama korkmam mesela o gün gene yalnız kalıyorum saat4.30 civarları sabaha karşı yani...bahçede bi sürü karanlık şeyler görüyorum ama bizim kuyunun etrafı hep ışıklı gibi... tabikorkmuyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...