Depressive Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2007 YouTube - KreÅ ( PopCoRN ) || Yarım KaLaN ÅaRaP || Ilk Defa çanakkale cıkışlı grup.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 paylasım ıcın tsk dep!guzel bı parcaymıs! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sacrifice Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 bu şarkı da grup da süper.. puLp'ta çıkıyodular bi ara umarım hala çıkıyodurlar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 ve kreş te album cıkardı sonunda:) albumun ilk videosu ufak bi bilgi; bu arada grubun adı popcorn du eskiden hani su meshur "sahte sarısın" ı soleyen grup:) ki albumlerindede bu sarkı mevcuttur:) sonradan kreş olarak degistirdiler isimlerini..neyse cok konustum buyurun video ya:) Ben Hala Seninim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2008 sanırım şarap manyağı olduğum için bu şarkıyı beğendim (: veya şarkı gerçekten güzel (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mona Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2008 çok güzelmiş,asabım bozuldu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2008 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2008 madem öyle klibinide verelim.. kreş grubuna hayırlı olsun bu klipte.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2008 bu aralar duydugum en ıcımı cız eden sarkı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aoidos Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 güzelll... güzelll... güzelll... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 solosunda dagıldıgım sarkılardan biridir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2008 evet o son gece en azından anlatabilirdin gitmen gerektiğini..... muhteşemler ilk kez dinliyorum tşkler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aoidos Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 yalnız şarkının sonunda baterist son ampulü kıramıyo deli oldum insan onuda kırar ya offf Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkmoon Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 gerçekten çok iyi yapılmış özellikle yarım kalan şarap:) paylaşım için sağol depressive:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
geistgeist Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2015 Kreş dağıldı belki ama 7 yıl sonra diriltelim konusunu İşte beni benden alan şarkısı ve bir kaç güzel şarkısı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.