yougaar Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2007 10.numara Amsterdam, Holland http://bp0.blogger.com/_nxUXiaBoAng/RvOGXsK5AjI/AAAAAAAABjo/mJDZxKUp-bc/s1600/10.jpg 9 numara Tel Aviv, Israel http://bp1.blogger.com/_nxUXiaBoAng/RvOGX8K5AkI/AAAAAAAABjw/iXpAtduNgec/s1600/9.jpg 8 numaraMontreal, Canada http://bp2.blogger.com/_nxUXiaBoAng/RvOGYMK5AlI/AAAAAAAABj4/oROyrpStWNs/s1600/8.jpg 7 numara Caracas, Venezuela http://bp2.blogger.com/_nxUXiaBoAng/RvOGYMK5AmI/AAAAAAAABkA/yCNbTYe-MGM/s1600/7.jpg şimdi herkes pür dikkat türkiye bu sıralamada varmı yokmu onu soruyor kendine .. işte adres bakalım türkiye varmı? link Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 :rofl:ne şansızsınız!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 magazin programlarına döndü be kardeşim flaş flaş flaş ama az sonra Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Güzel ama dikkat çekio Bu sıralamayı kim yapmış ki? Bizim ülkemizden kainat güzeli dünya güzeli bile çıktı. He bi de kesinlikle iddia ediyorum dünyanın en güzel bayanları melezdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 yalan u sıralama.. bakınız dolunay hepsinden güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 :biggrin: O senin güzelliğin . Ama aramızda kim en güzel derseniz Nora . Görmedim ama biliyorum boşuna prensesim demiyorum ona prensesler kadar güzel de ondan işte. Haklı olduğumu da duydum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 ısrarla bekliyoruz listenin devamını!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yougaar Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 unbelieveable stuff listenin devamı bu linkte.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 :biggrin: O senin güzelliğin . Ama aramızda kim en güzel derseniz Nora . Görmedim ama biliyorum boşuna prensesim demiyorum ona prensesler kadar güzel de ondan işte. Haklı olduğumu da duydum. dogru duymussun 2nizde cok güzelsiniz... 2nizde canımsınız ne diyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
shadeo Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 türk kızlarına kurban olsun onlar haksızmıyım bea kızlar buna tepkisiz mi kalacaksınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
osis Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 sagol paylasim icin valla ben bulgaristan varnadayim simdi gercekten guzel kizlar var burda uzuldum turk kizlarin siralamaya girmemesi bizimde guzel kizlarimiz vardi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 bn bu kızlardan daha çekiciyim çok şekerim ama onlar diil kıza bak ya şeker olmak için şeker yemiş ama boşuna boş iş bunlar türk kızları 1 numaradır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 bu oylamaya gerek bile yok! dünyanın en güzel kızları isveçte ! 1. isveç 2. arjantin 3. rusya bunlar benim kanaatim tabi ama isveçli bi kız herşeyden önde gelir -------------------- ama benim için dünyanın en güzel kızı siLent coRpse Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Direkt olarak yurt dışına seyahat ediyorum.Tercihim sarışınların en bol olduğu yerdir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 halt etmiş onlar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 isveç yolcusu kalmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 aslında bu kadınların hiçbiri güzel değil...seksi olabilirler... seksi olmak da farklı bir vasıf lakin ..bir kadının hatta ve hatta bir insanın güzelliği kaşının gözünün boyunun posunun kalçasının göğüsünün çok ötesindedir......benim için dünyadaki sayılı güzellerden iki tanesi buyrun mercedes sosa ("yeni şarkı" hareketinin öncüsü...arjantinli şarkıcı) http://www.easybuenosairescity.com/fotos/mercedessosa4.gif buyrun cesaria evora (Cape Verde'li folk şarkıcısı) http://www.unep.org/OurPlanet/imgversn/151/images/evora.jpg sanırım erkek olsaydım hayatımı yukarıdaki kadınlar yerine cesaria ,mercedes vb. bir kadınla geçirmek isterdim..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Yahu başlık "Dünyanın En Güzel kadınları", ama herkes kızlardan söz ediyor. Aynı şey değil ki! Kız dediğin en çok şeker olur, sevimli olur, peki bir anlamda güzel de olur ama kadının dişi bir güzelliği vardır. Kadının güzelliği başkadır, salt fizikle ölçülemez. İşin içine ifade, duruş, devinim, ses, koku, feromon salgısı, daha neler neler girer. Biri "ay canııım ne şeker" diye beğenilir, diğeri ise "vay canına ne kadın" diye... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Finlandiya nerde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 evet finlandiya unutlmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Sarışınseverleri "Zardanadam" dinlemeye davet ediyorum:D Forumumuzun güzide sarışınları üstüne alınmasın;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.