Asurbanipal Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2007 Gerçek şudur ki bilim ve uygarlık tamamen Nefilimlerin mirasıdır.Bedelini ''onlar'' ödemiş;sefasını ise ''Bizler''sürüyoruz....Prometheus olayını incelersek bunun ipuçlarını buluruz.İnsanlara ateşi(Bilgi) getirdigi için Prometheus cezalandırılmıştır.Efsanenin özü budur.Daha sonraki insani keşif ve icatlara da bu açıdan yaklaşmak lazımdır.İcat ve keşifleri azda olsa bir parça Nefilim ''Geni'' taşıyanlar insanlıga hediye etmektedir.Sırrında,ilminde,mucize veya majinin de kaynagı yine onlardır.İnsan her zaman oldugu gibi kötü bir taklitçidir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Farklı bir bakış açısı.Cehaletimin kusuruna bakma da "Nefilim" kelimesini biraz daha açabilir misin?Paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Asurbanipal Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Kardeşim,sen sanki anladın onu-da..ben yinede birşeyler söyleyeyim.Nefilim/Anunnaki/Anaklar veya parlayanlar-ışık saçanlar gibi adlarla anılan bu Nefilimler,insanları kendilerine benzeyecek şekilde-işte ne kadar benzeyebilirse-genetik manipülasyonla yaratan uzaylı gruptur.Ömürleri ort.600-700 bin yıldır.Zekaları muazzamdır.Genleri muhteşemdir. Tüm Dinsel metinlerde de soluk bir şekilde geçerler.İnsanlarla da münasebet kurarak melez bir grup oluşturdular.Aslında bizlerde onların meleziyiz.Dünyalı orangutan+Nefilim=İnsan yani...Ancak bu melezlerle yeniden birleşme oldugu için onlar nisbeten daha da saftırlar.Çogu öldürüldü bu melezlerin,çogunu da Tufan yok etti.Tufanın maksadı da budur.Kalan az sayıdakiler o zamanki Avrupa kıtasına sıgındılar.Cadı avı ilede bunlar da 12.yy.da temizlendi.Tüm bu gördügün hokkabazlıkların tartışmaların altındaki derin sır budur yani.Dinler..felsefeler..ezoterizm..Maji..vs.vs.Hokkabaz olan tabii bende keramet var diyenlerdir.İnsan bilemiyecegi..biyolojik ve zeka olarak yapamıyacagı işlere yapmaya soyunmaktadır.Taklit etmeye çalışmaktadır.Ama işte şu Dünyaya bir bakarmısın? Sen hiç ''Abu Gharib'' diye yazarak Google'dan arama yaptınmı?Resimlere gir bak neler göreceksin.Kim yapıyor bu pislikleri?Amerikalılar..Amerikalılar kim? İnsanların sözde en gelişmiş toplumu,en ilerisi yani..Var git acaba Afganlısı ,HutulusuTutsilisi ne yapıyordur acaba..Niye böyle oluyor? Eee Taklit bu kadar oluyor.Saglıcakla kal kardeşim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Asurbanipal çok farklı bi konu bayada inanarak söylemişsin kabul etmişsin bunlarıda nereden biliyosun yada sadece bi düşünce olarakmı belirttin bunları ? saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Asurbanipal Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Kardeşim...şimdi ben bunları tabii ki inanarak söyledim.İnanmanız için söylemedim.İnanmanız veya inanmamanızın bana bir faydası yok,fayda veya zararı size olacaktır.Millet kalın kalın kitaplar,çarşaf çarşaf yazılar yazıyor,kenarından dolaşıp duruyor,meseleyi söyleyemiyor veya söylemiyor.Esas zemberege gelmiyor.Ben kestirmeden gittim,bu bilgiler bana sayısız uykusuz geceye maloldu.Sayısız kitapları okudum,miyop oldum.Sen hazıra konmuşsun..daha ne istiyon kardeş?Al sana bilginin ANA'sı...bir düşün bakalım...degil mi ya? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.