Şaman Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 26, 2007 vhercle ile birbirimize taşlama yapacağız manilerle ewt buyrun seyire:D vhercle seni düelloya davet ediyorum.KUrallar belli 7lik ölçü aaxa kafiyeli maniyi dizdim ipe Gel beriye beriye Şu vhercle dedikleri sadece bir geveze:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Şaman aklın orda mı? Yoksa başın darda mı? Gel benimle uğraşma Alırım fiyakanı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 noluyoz hönk bensiz manimi olur leyn varmı bana yan bakan ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 red kite düldül gerek her güle bülbül gerek vhercle gibi deliye bir kilo akıl gerek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 hadi ordan dümbelek -------------------- sizde bi durdunuz ha devam etmiyonuzmu atışmaya ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 sıra vhercle da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Sakızlarda mani var Dünya ikimize dar Şaman senin gibiler Oturup susmalılar... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 güzel arkadaşlar devam edin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 26, 2007 alla alla sustu 2side ne biçim bi atışmadır bu yavs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Sakızlarda mani var Dünya ikimize dar Şaman senin gibiler Oturup susmalılar... Bahçelerde armut var Öküzde but but et var Vhercle ağzını kapa yoksa sana lanet var:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yougaar Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 şaman ve vhercle geldiler gaza, başladılar er meydanında kapışmaya, sakın ola elleşmeyin, manilerin ucu değer sonra.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 yougar ölçüyü tutturamamışsın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 ohooo sizde 2 3 günde 1 mi yazıyonuz ne biçm manileşmedir bu yavs Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 sıra vhercle da Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 vhercle cvp bekliyoruz ama aaa kaç gündür duruyo bu konu burda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Ben bu başlığı unutmuşum yahu Şaman sen iyi misin? Sözünün eri misin? Saçma sapan konuştun Deli misin sen nesin? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 :rofl:ayy guzularımmm valla gülmekten yarıldım.helaaaaaaaall kimin kuzuları devaaaaaammm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 kuzu :rofl: kuzucanlar sizi devam edin gucugıcıguıcı :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 heyyytt onlara benden başka kımse kuzu diemez hıh.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 iyi bende kuzucan derim ozaman Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 aa bende unuttum konuyu burda:D Senden daha iyiyim ben sözümün eriyim saçmalama vhercle sen Ben zekinin biriyim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 araya müzk efekt falan ekleyn süper olucak:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 onu da siz yapın artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1208007 Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 arkadaşlar bizde katılsak sakıncası olurmu isteyen şamanı isteyen vhercleyi tutsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
OenZeoz Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2012 Konu sürekliliğini kaybetmiş.. Ama isteyenle atışırız.Tek şart olur.Ölçülü yazıcaz kafiye olucak aaba olur aabb olur aaaa olur..Olsun yeter. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.