Amoress Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2007 dönüşün paranoyak tablosu "bir daha gidilmeyecek kadar acı verdikçe içime gidilen yol devam edecek sırdaşım olmaya dönüşlerde yaşanan sancılar" tutmadım hesabını mideme inen yumrukların beklenen varışımda neştere vurduğun yüreğimden sıçrayan kanın tadı bilirim...hâlâ damağında sayarak dakikaları alınan yolların sonsuzluğuna bağlanmıştı güneş …ölü bir bebek geldi dünyaya …susun…ağlamayın başlayıp bitmesi gibi nisan yağmurlarının erken söndü ateş yürekte üşüyen inlemeler yankılandı sensiz bomboş içimde şizofren bir gece yarısı kaçışında yakaladı boğazımdan kabuslar ne çok sessizlik atılıyor üstüme ve haykırıyor yalnızlığımı durmaksızın ne çok yağıyor yağmur varmadan farkına gözlerimden ipince…sicim gibi ne kadar ıslak ve ne çok çamurlu karanlık yüzü sokakların kayboluyor gittikçe prangaların pasına kazıdığım isim ne kadar zor yol almak bakmadan ardıma takipteyken gölgen ruhumu rutubet yüklü bir yürekte sahipsiz unuttun yüreğini söyle…neden hiç denk gelmedi anılar sevi dolu dönüşlere “…” nikotin kokulu parmaklarımda sarı bir uykusuzluğun izleri geziniyor hayallerim odama sinen kokusunda kimsesizliğin savruluyor uzaklara arta kalan küller yangın yeri artık talan bilinmez diyarlarda kim bıkmadan adımı bağıran travma sonrası yorgunluğun sırtına binen umudum kayboluyor yavaş yavaş koştukça zaman peşimden kararıyor gözlerim ben kimim…nerdeyim gelmedi mi kurban edilme vakti ayağıma dolanan kahrolası belirsizliğin geriye kalan bitimsiz dualardan bomboş avuçlarımda sancısı yakan ayazın hâlâ kayıplarda senden yana dileklerim lisan bilmeyen dillerde söylendi sana yazılmış şarkılarım okunmayan bir şiirde görülmeyen bir mısra oldu sevda suskun bir sözde çağladı kanayan yaralarım ayrılmaz şimdi peşimden uğruna harcanan her an ve hesap sorar benden sorguları boynumda yağlı urgan kaçma vakti çağırıyor dönüş yolunda artık olmaz dönüşü alınan bu yolların ruhumda onulmaz çığlığı isyan eden yaralı yüreğin asla tükenmez sancısı gidip de varılamayan umutların kim bekler dönüşün dönüşünde beni yolun sonundaki güneş beni yeniden sever mi ardımdan beni çağıran kim kim bu beni takip eden…kim peki ya aynadaki bu yorgun yüz kimin 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
singularity Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 bay amoress.. şiirinizi okudum ve sevdayı da gördüm desem yeterli olur mu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 evet sevda içtenlik farklı diyarlara götürme.....bunların hepsini amoress in güzel paylaşımları sayesinde yaşıyoruz.... sevgi ve ışığın hep yanında olur umarım.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Hakikaten çok değerli paylaşımlar Amoress,kalemin hiç susmasın... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 tskler arkadaslar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Amoress supersin abi baska ne diim..yine kopardın beni her seferki gibi..yuregine saglık... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.