heRnan coRtes Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 27, 2007 Kayboluyor gözlerim gökyüzünde.. Gökler sessiz.. Her baktığımda gökyüznden 1 gözyaşı damlıyor üzerime.. Bulutlar ağlıyor sensizliğime.. Her ne zaman seni düşünsem.. Gökyüzüne bakıyorum gözlerini görebilmek için.. Bulutlar bana somurtuyorlar, ağlıyorlar.. Seni hatırlattımmı onlara.. Sen gittin gideli.. Bulutlar hiç gülmedi.. Niye beni bırakıp gittin okadar uzağa?.. Niye kıydın yaşanan onca anıya ?.. Ben sensiz ne yaparım şimdi?.. Nasıl geçiririm günlerimi.. Kimin tenine dokunabilirim.. Ben seni hep bekledim.. Hep gökyüzüne baktım.. Bulutlar en son sen gitmeden bana güldü.. Ağlamamaları için yalvardım.. Eskisi gibi yanımda olman için Neler vermezdim ki.. Zaman çok şey aldı götürdü benden Yağmurlarla.. Umutlarım, Hayallerim, SEN.. Sele kapılıp gitti herbiri.. Ben ise arkalarından sadece bakakaldım..! 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 saol kardesim paylastigin icin.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 ne kadar güzel bilmiyorum demin yazdım şiiri.. sen sağol amoress Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Üzüldüm hernan,yüreğine sağlık,güzel olmuş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 sevdiğin birisinin bidaha asla gelmeyecek olmasını bilmek sadece saana yaşananların kalması belkide bikaç fotograf onlara bakıp avunmak çok kötü bi durum yada avunamamak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 güzel demişsin cruelty.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 koca bi yüreğin var demek ki hala sevgiyi bi yerlerde yaşatabiliyorsan...... çok güzel olmuş.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Yüreğine ve eline sağlık güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 harika! eline yüreğine saglık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Dediklerim bir bir çıkıyor hernan ne dersin Güzel , devam et ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2007 sağol siLent ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 :)yüregıne saglık cok ıcten ...==>uyumlu yanım:D... gıcıklasıyım mı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 gıcıklaşma lütfen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 tamam:D...devamını beklıorum... o zaman sormıycam elestırıyım mı dıye:D tekrar tşk ler:) ..ben de derse dönuyorum:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 tamam dersten sonra görüşürüz ozaman iyi dersler sana 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2007 hoca okul dergisine koymak istiyor uygun olrmu sizce ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.