Jump to content

3. Dünya Savaşı Sizce Hangi Sebepten Çıkabilir?

izuchiring

Önerilen Mesajlar

bence sudan sebeplerle savaş çıkmayacak :)

İsrail'in şu saçma salak uydurduğu ve ucu bize değen kutsal ve milli hedefi yüzünden çıkacek.yani

Irak,İran (İran'ı geçebilrlerse tabi çünkü onların bombası var hemde nükkkler),Suriye vee Türkiye dünya karışcak.Einstein'in dediği gibi elimizde sopalarla kalacaz dımdızlak :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İlk ikisi, hangi yüzden çıkmıştı? Başka bir ülke üstünde ekonomik tahakküm oluşturmak, kısaca sömürgecilik. Yine aynı şey yüzünden çıkacak bence. Türkiye bu savaşta yok bile. Savaşın tam göbeğinde belki, ama savaşanlar arasında yok. Çünkü dün, savaşları yaratan yöneten, tarih yazan bu millete bugün, üzgünüm, sadece pasta'da bir pay olma rolü verilmiş. Dıştan kızıl Rusya, Çin, Amerika; içtense bu kokuşmuşluğun içinde varlığını sürdürmeye çalışan içinizdeki keneler.

Hani yıllardır aynı teranedir. Türkiye, çağ atlıyor. Türkiye, eğitimde, sanayide, bilim ve teknolojide, temel hak ve özgürlüklerde uygar devletlerle boy ölçüşecek güçte. Bense, daha birbirimizle birlikte yaşamayı öğrenememiş bir ilkellikte kaldığımızı ve bunun dışına çıkmaya da öyle de pek bir niyetimiz olmadığını düşünüyorum.

Bugün hala seçimden şu parti çıksın bu parti çıksın kavgasında olan insanlara, sağın da solun da bir olduğunu itiraf edemiyor kimse. Ülkeniz ekonomik bir işgal altında, siz hala bu pastadan pay yiyecek, içteki kemirgenlerden söz ediyorsunuz. Siz, sizi sömürmesine izin vereceğiniz bu "kan emici" işleyiş için birbirinizle boğuşuyor; ve sizler, aynı sistem sizi daha çok ezebilsin diye, birbirinizi öldürüyorsunuz.

Hayır bunları da düşünmeyin. Bunları düşünüp de, neden gözü kapalı yaşadığınız dertsiz tuzsuz hayatınızın aslında bir kabustan ibaret olduğunu farkededesiniz ki. Bunları düşünüp de, neden sistemin kemikleri kıran o çarklarına doğru ilerlerken, aldığınız zevkten mahrum kalasınız ki? Size verilen özgürlük, sadece sizi kim sömürecek, kanınızı hangi sivrisinek emecek, bunlardan birini seçmek. Bu sisteme ve bu gidişata "laf sokabilmeniz" değil.

Evet. 3. Dünya savaşı, sadece "İnsan hakları - temel hak ve özgürlükler" kalkanını kan emiciliklerine siper etmiş ülkelerin tek yöneticisi, tek efendiniz "illüminati"yle "vatikan bank" arasında çıkacaktır. Ve Armageddon yani 3. Dünya savaşından sonra ne vatikan kalacaktır ne de insanlar üstünde başka bir tahakkümü olan başka bir sembol. Tek bir devlet ve tek bir din kalacaktır yeryüzünde. Deccal'in hakimiyet yılları ve Deccalizm...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

benım ıkı sahsı dusuncem var

1 ınsanların doganın dengesını bozmasından oturu gelısen ılerı derecede kı kıtlık ve susuzluk

2 hemen hemen aynı sebebten oturu gelısmıs devletlerden bır kacı dunyanın yok olacagını bırkac onceden anlayıp dıs gezegenlerın bırınde kolonı kurup kaçmaya kalkarkene ole kacılmaz bole kacılır dercesıne dıger devletlerın gazabına ugruyacak

sımdılık bu kadar yenı olusumlar olursa kafamda yazarım :):):)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

firdevs deliricek.. topic paranormal olaylarda... gazabından kork..

sorunun cevabına gelince bence uranyum ve maden kaynakları olcaktır.. işlenmiş uranyumun diger enerji kaynaklarını olda 0 bıraktıgını okumustum bi yerde.. ha tabi bunun altında insanoglunu doymak bilmeyen egosu ve acgözlülügü yatıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Belfalas seni terik ederim. doğru söylüyosun. savaş olmazsa ortalık pislikten geçilmiyor. milli değerlerin , ülke Birlik ve BeraBerliğinin anlaşılması için illlaki savaşmak gerekiyor.

--------------------

Belfalas seni teBrik ederim. doğru söylüyosun. savaş olmazsa ortalık pislikten geçilmiyor. milli değerlerin , ülke Birlik ve BeraBerliğinin anlaşılması için illlaki savaşmak gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Evet. 3. Dünya savaşı, sadece "İnsan hakları - temel hak ve özgürlükler" kalkanını kan emiciliklerine siper etmiş ülkelerin tek yöneticisi, tek efendiniz "illüminati"yle "vatikan bank" arasında çıkacaktır. Ve Armageddon yani 3. Dünya savaşından sonra ne vatikan kalacaktır ne de insanlar üstünde başka bir tahakkümü olan başka bir sembol. Tek bir devlet ve tek bir din kalacaktır yeryüzünde. Deccal'in hakimiyet yılları ve Deccalizm...

Kesinlikle katılıyorum. Sinsice varlığını sürdüren ve güç kazanan illüminati ve vatikan bank yüzünden çıkar çıkarsa savaş. Ama nedeni benim umrumda değil mümkünse ben öldükten sonra gerçekleşsin bu savaş.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dunya savsi bu amerika yuzunden cikicak dunyadiki petrol bitene kadar istikrari elinde tutmak istiyor petrol bitince karsisida bugunun yoksul devletleri zengin olarak cikicak su kaynaklari sayesinde neyse

Albert Einstein bir sozu : 3. dunya savsini bilmem ama 4cu dunya savasi kilic ve kalkanla olucak.

hos bu adamdan nefret ederim atom bombasini bulduda ne oldu felekatten baska ne getirdi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kesinlikle katılıyorum. Sinsice varlığını sürdüren ve güç kazanan illüminati ve vatikan bank yüzünden çıkar çıkarsa savaş. Ama nedeni benim umrumda değil mümkünse ben öldükten sonra gerçekleşsin bu savaş.

hehehe yani yılan bana dokunmasın olayı yok yok dolunaycım sen hiç merak etme savaş mevaş olmaycak zorla çıkartcaksınız yahu bu 3.dünya savaşını ama eğer büyük bir savaş çıkıcaksa oda 5.caner ve tülin savaşı olucaktır buda benm kehanetim:p:thumbsup:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...