izuchiring Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2007 kutsal kitabımız kur an a göre 3. dünya savaşı çıkacaktır. ve bence görünen oki sebebi su olabilir. çünkü yakın bir gelecekte su petrolden daha hayati bir öneme sahip olacak. sizce ben yanlışmı düşünüyorum. fikirlerinizi beklerim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 bence sudan sebeplerle savaş çıkmayacak İsrail'in şu saçma salak uydurduğu ve ucu bize değen kutsal ve milli hedefi yüzünden çıkacek.yani Irak,İran (İran'ı geçebilrlerse tabi çünkü onların bombası var hemde nükkkler),Suriye vee Türkiye dünya karışcak.Einstein'in dediği gibi elimizde sopalarla kalacaz dımdızlak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 her iki sebepte ola bilir diye dusunuyorum su basta tabı....... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 ekonomik çıkar çatışmaları olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 3.dünya savaşı tam bir medeniyetler çatışması olacak.başlangıcıda benim önümüzdeki 30-40 yıl içinde uygulamayı düşündüğüm hain planlarımdan kaynaklanacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
admina Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2007 su yüzünden cıkacak baksanıza susuzluk bas gösterdi bile arkası kıtlık arkası sefalet ve savas Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 İlk ikisi, hangi yüzden çıkmıştı? Başka bir ülke üstünde ekonomik tahakküm oluşturmak, kısaca sömürgecilik. Yine aynı şey yüzünden çıkacak bence. Türkiye bu savaşta yok bile. Savaşın tam göbeğinde belki, ama savaşanlar arasında yok. Çünkü dün, savaşları yaratan yöneten, tarih yazan bu millete bugün, üzgünüm, sadece pasta'da bir pay olma rolü verilmiş. Dıştan kızıl Rusya, Çin, Amerika; içtense bu kokuşmuşluğun içinde varlığını sürdürmeye çalışan içinizdeki keneler. Hani yıllardır aynı teranedir. Türkiye, çağ atlıyor. Türkiye, eğitimde, sanayide, bilim ve teknolojide, temel hak ve özgürlüklerde uygar devletlerle boy ölçüşecek güçte. Bense, daha birbirimizle birlikte yaşamayı öğrenememiş bir ilkellikte kaldığımızı ve bunun dışına çıkmaya da öyle de pek bir niyetimiz olmadığını düşünüyorum. Bugün hala seçimden şu parti çıksın bu parti çıksın kavgasında olan insanlara, sağın da solun da bir olduğunu itiraf edemiyor kimse. Ülkeniz ekonomik bir işgal altında, siz hala bu pastadan pay yiyecek, içteki kemirgenlerden söz ediyorsunuz. Siz, sizi sömürmesine izin vereceğiniz bu "kan emici" işleyiş için birbirinizle boğuşuyor; ve sizler, aynı sistem sizi daha çok ezebilsin diye, birbirinizi öldürüyorsunuz. Hayır bunları da düşünmeyin. Bunları düşünüp de, neden gözü kapalı yaşadığınız dertsiz tuzsuz hayatınızın aslında bir kabustan ibaret olduğunu farkededesiniz ki. Bunları düşünüp de, neden sistemin kemikleri kıran o çarklarına doğru ilerlerken, aldığınız zevkten mahrum kalasınız ki? Size verilen özgürlük, sadece sizi kim sömürecek, kanınızı hangi sivrisinek emecek, bunlardan birini seçmek. Bu sisteme ve bu gidişata "laf sokabilmeniz" değil. Evet. 3. Dünya savaşı, sadece "İnsan hakları - temel hak ve özgürlükler" kalkanını kan emiciliklerine siper etmiş ülkelerin tek yöneticisi, tek efendiniz "illüminati"yle "vatikan bank" arasında çıkacaktır. Ve Armageddon yani 3. Dünya savaşından sonra ne vatikan kalacaktır ne de insanlar üstünde başka bir tahakkümü olan başka bir sembol. Tek bir devlet ve tek bir din kalacaktır yeryüzünde. Deccal'in hakimiyet yılları ve Deccalizm... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yolgezer Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 bence sebep sadece su olamaz kimi yerlerde kuraklık baş gösterirken kimi yerlerde su ilgili afetler yasanmaktadır bence iklimler yuzunden cıkar insanlar daha yasanılası yerler arayacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
akrep_ve_su Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 gücü kontrol etme kompleksi ve doğal kayankların kıtlık noktasına gelmesi bu "savaş"ın sebebi olacaktır.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
polatburda Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 neden ve niçin çıkarsa çıksın savaşın hertürlüsü ve sonuçları çok kötüdür ve kolay kolay unutulmaz o yüzden yurtta sulh cihanda sulh Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 benım ıkı sahsı dusuncem var 1 ınsanların doganın dengesını bozmasından oturu gelısen ılerı derecede kı kıtlık ve susuzluk 2 hemen hemen aynı sebebten oturu gelısmıs devletlerden bır kacı dunyanın yok olacagını bırkac onceden anlayıp dıs gezegenlerın bırınde kolonı kurup kaçmaya kalkarkene ole kacılmaz bole kacılır dercesıne dıger devletlerın gazabına ugruyacak sımdılık bu kadar yenı olusumlar olursa kafamda yazarım :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 toprak ve su.......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
selina Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 sevgilim beni aldatırsa çıkar zuhaha:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chestasly Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Birinci sebep tüm Dünya'da %90 ının Türkiye'de bulunduğu bor madenleri için.İkinci sebepte böyle giderse su olabilir. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Her ülkede bu konu hakkında bi beyin fırtınası vardır,farklı amaçlar için farklı planlar yapılıyordur.Su büyük etki ama dinin maşa yapıldığı başka konularda sebep olabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Neden dolayı cıkıcak tam bilemeyiz ama nükleer silahlarla olacak 3. Dünya savası ve olmadık biranda başlayacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 firdevs deliricek.. topic paranormal olaylarda... gazabından kork.. sorunun cevabına gelince bence uranyum ve maden kaynakları olcaktır.. işlenmiş uranyumun diger enerji kaynaklarını olda 0 bıraktıgını okumustum bi yerde.. ha tabi bunun altında insanoglunu doymak bilmeyen egosu ve acgözlülügü yatıyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
someone Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Sebeplerini bilemem ama bence bu çıkması yakın olan savaş, insanlığın göreceği son savaş olacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 insanoğlu tamamen yozlaşmış ve dengesizleşmiş durumda...savaş çıkarmadığı zaman kaşıntısı tutuyo:D kesinlikle bu dengesizliğimiz yüzünden çıkıcak savaş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Belfalas seni terik ederim. doğru söylüyosun. savaş olmazsa ortalık pislikten geçilmiyor. milli değerlerin , ülke Birlik ve BeraBerliğinin anlaşılması için illlaki savaşmak gerekiyor. -------------------- Belfalas seni teBrik ederim. doğru söylüyosun. savaş olmazsa ortalık pislikten geçilmiyor. milli değerlerin , ülke Birlik ve BeraBerliğinin anlaşılması için illlaki savaşmak gerekiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Evet. 3. Dünya savaşı, sadece "İnsan hakları - temel hak ve özgürlükler" kalkanını kan emiciliklerine siper etmiş ülkelerin tek yöneticisi, tek efendiniz "illüminati"yle "vatikan bank" arasında çıkacaktır. Ve Armageddon yani 3. Dünya savaşından sonra ne vatikan kalacaktır ne de insanlar üstünde başka bir tahakkümü olan başka bir sembol. Tek bir devlet ve tek bir din kalacaktır yeryüzünde. Deccal'in hakimiyet yılları ve Deccalizm... Kesinlikle katılıyorum. Sinsice varlığını sürdüren ve güç kazanan illüminati ve vatikan bank yüzünden çıkar çıkarsa savaş. Ama nedeni benim umrumda değil mümkünse ben öldükten sonra gerçekleşsin bu savaş. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 tamamen din eksenli olacak bize göre deccal ve kıyamet onlara göre armagedon Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zodyak Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2007 Dunya savsi bu amerika yuzunden cikicak dunyadiki petrol bitene kadar istikrari elinde tutmak istiyor petrol bitince karsisida bugunun yoksul devletleri zengin olarak cikicak su kaynaklari sayesinde neyse Albert Einstein bir sozu : 3. dunya savsini bilmem ama 4cu dunya savasi kilic ve kalkanla olucak. hos bu adamdan nefret ederim atom bombasini bulduda ne oldu felekatten baska ne getirdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
delycochuk Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Kesinlikle katılıyorum. Sinsice varlığını sürdüren ve güç kazanan illüminati ve vatikan bank yüzünden çıkar çıkarsa savaş. Ama nedeni benim umrumda değil mümkünse ben öldükten sonra gerçekleşsin bu savaş. hehehe yani yılan bana dokunmasın olayı yok yok dolunaycım sen hiç merak etme savaş mevaş olmaycak zorla çıkartcaksınız yahu bu 3.dünya savaşını ama eğer büyük bir savaş çıkıcaksa oda 5.caner ve tülin savaşı olucaktır buda benm kehanetim:p:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2007 Savaş hiç bitmedi ki:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.