fcuk the life Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 28, 2007 http://cinema-bio.ch/FILMS/JeuxEnfants/JeuxEnfants.JPG Jeux D'enfants Tür : Dram / Romantik Gösterim Tarihi : 26 Mart 2004 Yönetmen : Yann Samuell Senaryo : Jacky Cukier , Yann Samuell Görüntü Yönetmeni : Antoine Roch Müzik : Philippe Rombi Yapım : 2003, Fransa , 93 dk. Oyuncular Guillaume Canet (Julien) , Marion Cotillard (Sophie) , Thibault Verhaeghe (Julien (8 yaşındayken)) , Joséphine Lebas-Joly (Sophie (8 yaşındayken)) Fakir bir göçmen kız olan Sophie normlara uymayan karakteri nedeniyle çevresi tarafından pek de sevilmemektedir. Annesi kanser olan ve artık gün sayan Julien ise küçük yaşta annesini kaybetmek gibi bir acıyı göğüslemeye hazırlanmaktadır. Bir gün tesadüfen tanışırlar ve cesaret üzerine kurulu, hiç bitmeyen, her ortama uygulayabildikleri bir oyunla hızla arkadaş olurlar. Bu kışkırtıcı oyunları, zamanla basit bir oyun olmaktan çıkıp birbirlerine cesaret aşılamalarını sağlayan bir yaşam biçimine dönüşür. Büyüdükten sonra oyunlarının aşka dönüştüğünü hisseden çift, aşkın mahvedici etkisine kapıldıkça oyunları da daha tehlikeli bir hal alacaktır. Kurgusu ve masalsı anlatım biçimiyle "Amelie"yi andıran "Cesaretin Var mı Aşka", Belçikalı yazar ve animasyoncu Yann Samuell'in ilk yönetmenlik deneyimi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 sürekli övgülerini duyduğum şuanda önümdeki dizili filmler arasında duran lakin hala izlemek için kılımı kıpırdatmadığım....birde ne yaman çelişkidir ki dehşet bir şekilde merak ettiğim... fakat yinede hala ve hala ilzemediğim niye izlemediğimi bilmediğim... şuanda bile niye izlemiyorum ki diye kendime sorduğum film......teşekkür ettim eline sağlık.....heralde izlicem bu gece ben bu filmi... içsel çelişkimi yenebilirsem:D...hatırlattığın içinde ayrıca teşekkürler:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 İzlemelisin kesinlikle.. tabi bu nekadar etkili oldu bilmiyorum.. --------- 777... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 izlicem :Dyani sanırım kesin izlicem...cümle bile ironik ama olsun izlicem .....bi görev gibi görüyorum bunu artık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 hocam fransız sinemasını bir türlü sevmemişimdir. aksiyonu en güzel filmin bile sonunu bağlamayı bir türlü beceremezler. umarım bu onlara benzemez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 eskiden izlemiştim...süper bi filmdir...hatta dün gece cnbc-e de verildi yine izledim:) ey7allah fcuk;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jessica Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 anam bizim film! cap beybi cap! (L) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Çikolata gibi tatlı bir film .Bazen oyun oynamak güzeldir. Büyüseniz bile Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2009 harika bir film. çılgınlık öyle olmaz böyle olur dedirtiyor insana.her ikisi de uçuk kaçık ama sırılsıklam aşıklar.allah herkese nasip etsin böyle tadından yenmeyen aşkları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 filmde geçen olaylar benim başıma gelse ne yapardım diye düşündüm... kesin ayrılıkla sonuçlanırdı o kadar çılgınlığa kim varım diyebilir ki... cesaret işte ama film muhteşem izlemeyeni döverim! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2009 harika bir film. çılgınlık öyle olmaz böyle olur dedirtiyor insana.her ikisi de uçuk kaçık ama sırılsıklam aşıklar.allah herkese nasip etsin böyle tadından yenmeyen aşkları Tek kelimeyle evet. Banada banada nasip et tanrım:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hyoma Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 2011 Bu filmi biraz önce izledim ve çok beğendim . . . . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MaiaLs Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Gerçekten harika bir film Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 izlediğim en iyi aşk filmi=)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 çok çok beğendiğim bir film harika ben de tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.