vhercle Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2007 (düzenlendi) http://www.moviesonline.ca/AdvHTML_Upload/1408.jpg Tür : Gerilim / Korku Gösterim Tarihi :28 Eylül 2007 Yönetmen : Mikael Håfström Senaryo : Matt Greenberg , Scott Alexander , Larry Karaszewski , Stephen King (Kitap) Görüntü Yönetmeni : Benoit Delhomme Müzik : Gabriel Yared Yapım : 2007, ABD , 94 dk. Oyuncular John Cusack (Mike Enslin) , Samuel L. Jackson (Mr. Olin) , Mary McCormack (Lilly) , Jasmine Jessica Anthony (Gracie) , Kim Thomson (Mrs. Palmer) , Andrew Lee Potts (Jackson) , Walter Lewis (Patrick) Mike Enslin, doğaüstü olaylar üzerine kitaplar yazan başarılı bir yazardır. Yine doğaüstü olaylara odaklanan son kitabı için araştırma yaparken Dolphin Oteli'nin 1408 numaralı odasında bir takım gizemli olayların olduğunu keşfeder. Geçmişte kitapları için yaptığı çalışmalardan elde ettiği bilgilerden, 1408'in önemli bir mit olduğunu anlayacaktır. Otel yöneticisi Mr. Olin'in de olaylara karışması ile herşey ürkütücü bir boyuta varır. 1408'in korkutucu geçmişini çözmeye çalışmak, hiç de kolay olmayacaktır. Stephen King'in 1408 isimli kısa öyküsünden uyarlanarak beyazperdeye aktarılan film, John Cusack ve Samuel L. Jackson gibi güçlü isimleri barındırıyor. 1408'in, ünlü korku romancısının en beğenilen öykülerinden biri olduğu düşünülürse filmin nasıl olacağı da merak konusu... Şeytana Karşı ve Raydan Çıkanlar gibi etkileyici gerilim filmlerinden sonra yönetmen Mikael Håfström'ün kesinlikle güven yarattığını söyleyebiliriz. Ocak 24, 2010 schizophrana tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2008 filmi kitabı kadar etkileyici değildi bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doja Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2008 iki finali var bu filmin youtube da vardı sinemalarda olmayan finali.daha iyiydi o.kingin yazdığından ne çıksa güzeldir ama kitabı tabii daha iyiydi.korku filmi değil ama oldukça başarılı bir gerilim =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 stephn king in yaptığı hemen hemen her film süper ya buda ii bi gerilim olmuş beyendim ben en hoşuma giden rosered konağıydı ama buda hoş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 süper bi filmdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2008 ben filmi izledim ve beğendim ilginç ve güzel olmuş insanı geriyor doğrusu =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
justy Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 sıkıntılı bir filmdi, korku filmi de olsa mantıkla bağdaşması taraftarıyım, yoksa anlık zevkten öteye geçemiyor, elde var sıfır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chess Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 2008 kitabı daha güzel walla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Çok güzel filmdi iyi replikler seçmişler kapanış sahnesinde odayı yaktığı zaman çok karizmaydı.İzlediğimde beğendim dediğim filmlerden tavsiye ederim:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashriel Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2008 cok iyi bi gerilimdi ya bi ara yeter artık dedim bitsin cıksın odadan:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark_princess Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Güzel bir filmdi izledim ama insanı krize sokuyor 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dilara_ Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 güzel film, ama öyle gerim gerim bir film değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
b_e_k Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Gerilim arayanların kaçırmaması gereken bir film. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PembePanjur Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Tek kelimeyle süperdi tavsiye edilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hush Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 mükemmel!! kurgusu harika, efektler şahane,hikaye muhteşem..üç kere izledim..yine olsa yine izlerim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
the_silent_enigma Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2009 az önce benim gerilerek izlediğim, anneminse çığlık çığlığa izlediği bir film:d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
THUND3RBLood Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 çok ii bir film olmasada en azından sürükleyici bi yapısı vardı filmin bu yüzden sıkılmadan seretmiştim tavsiye ederim açıkcası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GunduzGezen Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2009 film bittiğinde len acaba ben bir tür sahte dünyada hapis mi oldum dediğim filmlerden biraz sıkıcı ve boğucu bir havası vardı filmin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Valkyrie Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2009 Bence çok iyi bir film değildi. Ama izlemekten birşey çıkmaz.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HypnosisGoddess_ Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Mükemmel bi filmdi. . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
worthless Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 çok güzel bir filmdi bence ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cuRsed Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 güzel filmdi cidden zaten bunuda wort.la izlemiştik ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackdeath Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 ben izledikten sonra kitabını baya aradım ama bulamadım :(güzel filmdi gerçekten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Psikopatca yazılmış hasta herif 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HypnosisGoddess_ Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2010 Her hasta böyle eserler çıkarsa keşke Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.