vhercle Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 29, 2007 YönetmenPat O'ConnorSenaryoHerman Raucher, Paul Yurick OyuncularKeanu Reeves, Karina Andrews, Charlize Theron, Jason Isaacs, Greg Germann Filmin Türü Komedi, Drama Orijinal AdıSweet November Yapımcı FirmaWarner Bros Yapım Yılı2001 Yapım ÜlkesiABD Orijinal Diliİngilizce Filmin Süresi119 dakika Nelson Moss (KEANU REEVES) ve Sara Deever (CHARLIZE THERON) Motorlu Araçlar Bölümü'nde geçirdikleri sıkıntılı bir saatten başka ortak hiçbir yönleri yoktur. Sara, erkeklerin iyi yönlerini ortaya çıkaran çekici bir karakterdir. Nelson, sadece kar-zarar hesaplarıyla ilgilenen, işten başka birşey düşünmeyen biridir.. Sara ile tanışıncaya kadar. Birbirlerinden etkilenirler, fakat tam olarak bağlanmaya hazır olmadıklarından, pek de alışagelmiş ilişkilere benzemeyen bir birlikteliğe başlarlar. Sonunda kendi yollarına gidecekleri bir aylık bir deneme. Beklenti yok. Baskı yok. Bağ yok. İkisinin de hesaba katmadıkları nokta ise aşık olmaktır... http://www.nicksfix.com/sweetnovembercover_lg.jpg Çoğu sahnesinde gözlerim dolmuştu 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 çok güzel bir filmdi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 süper bi film çok etkilşenmiştim ağladım diebilrim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lou salome Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Ya bu filmi kimin seyrettiğini duysam gözlerini dolduğunu söylüyor. Hem de hiç beklenmedik insanlar benim için. Merak ettim iyice seyretmek lazım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 çok iyi bulduğum filmlerden biridir....ellerine sağlık:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 sağol paylaşım için.Romantik filmler için de yeri ayrıdır gerçekten... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hamide Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2007 geldim gidiyorum ne böyle aşk gördüm nede duydum yane reel hayatta....filmdeki kadın hastaydı sanırım ,biz kanser olduğumuzu söyleyince adamlar sırra kadem basıyor....film işte.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 güzeldir hoştur vurur adama:( eline sağlık vherc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Vhercle ii bi konuya değinmişsin ben bu filme bayılırım Bu arada filmin müzikleri de çok güsel özellikle Enya'nın Only Time'ı bana huzur werio:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 evt Kasimda ask nasilmis hepbirlikte görecegiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 evt Kasimda ask nasilmis hepbirlikte görecegiz Geçen sene denemiştim aynı filmdeki hüzün ve hüsran beni bulmuştu:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Geçen sene denemiştim aynı filmdeki hüzün ve hüsran beni bulmuştu:( Dua ette bu kasim iyi gecisn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Geceyuruyen Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2008 O zaman enya dan only time ı upload edip koyarım bende:) http://rapidshare.com/files/134639693/Enya_-_Only_Time__Sweet_November_.mp3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.