izuchiring Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2007 http://images.habervitrini.com/devamfoto/RUSS1bb.jpg Bu garip yapı , Rusya'nın batı tarafındaki ormanlık alanın içinde.Yerel halk bu yapının yıllardır burada olduğunu ama ne olduğunu bilmediklerini söylüyor. Meraklılarsa kürenin sağını solunu delerek kendi çaplarında araştırma yapmışlar ama söylenene göre bişey bulamamışlar. Yetkililer de bu zamana kadar küreyle ilgili hiç bir açıklama yapmadığı için kürenin ne olduğu esrarını koruyor. Bu da daha çok merak uyandırıyor. http://images.habervitrini.com/devamfoto/RUS5bb.jpg http://images.habervitrini.com/devamfoto/RUS8bb.jpg diğer tüm fotoğraflar için adres Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Son resimde bulunan kırmızı renkteki sembol radyoaktif madde amblemi değil mi?Eğer öyleyse buna rağmen yöre halkı tutup delik mi açıp durmuşlar? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
elfstitan Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 devletin yürüttüğü gizli bi çalışmadır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Son resimde bulunan kırmızı renkteki sembol radyoaktif madde amblemi değil mi?Eğer öyleyse buna rağmen yöre halkı tutup delik mi açıp durmuşlar? vegeta helal valla hiç dikkatimi çekmeyen küçük bir ayrıntıyı sen yakalamışsın. bu küre eğer üzerinde öyle bir işaret taşıyorsa uzaydan falan gelmesi imkansız. tabbii yaa tşk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 rusya,radyoaktif maddeler, ve gızlı yurutulen arastırmalar bırbırını tamamlayan uc kelıme bence gayet normal onun orda olması yanlız anlamadıgım bı konu var bu olayın neresı parapsıkolojoık bır kac defa daha aynı uyarıyı yapmıstım ama pek dıkkate almıyorsun sanırım guzel ve ılgı ceken paylasımların var bıde dogru yere actıgın zaman cok daha guzel olucak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 rusya,radyoaktif maddeler, ve gızlı yurutulen arastırmalar bırbırını tamamlayan uc kelıme bence gayet normal onun orda olması yanlız anlamadıgım bı konu var bu olayın neresı parapsıkolojoık bır kac defa daha aynı uyarıyı yapmıstım ama pek dıkkate almıyorsun sanırım guzel ve ılgı ceken paylasımların var bıde dogru yere actıgın zaman cok daha guzel olucak her güzelin bir kusuru vardır.affınıza sığınarak benide böyle kabul edin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 her güzelin bir kusuru vardır.affınıza sığınarak benide böyle kabul edin. bana kalırsa bu lafın arkasına sıgınmak cok garıp elbette herkesın kusuru vardır ve olacaktırda ama o kusurgosterıldıgınde eger duzeltmenınde yolu varsa duzeltılse cok daha guzel olur o ınsan Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 rusya devletinin gizli olarak deneyip sonra doğaya attığı bir radyoaktif deneyin sonucu olabilir diye düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
killer619 Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 link kırık :S:S:S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 link sorunlu.. açılmıyor.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dogon Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Hehehe dikkat etsene tarihe taaaa 2007 'de yazılmış yazı hehe tabi açılmaz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Secret_Sun Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Hehehe dikkat etsene tarihe taaaa 2007 'de yazılmış yazı hehe tabi açılmaz :rofl: ne tarihi yaw.. gözümün önündeki şeyi bile zor görüyorum.. o halde yetkililer çöpe taşısın konuyu... ya da yenilenebiliyorsa link yenilensin... bugün hiç iyi değilim... teşekkürler dogon açıklama için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GuiltyDemon Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2008 Resim açılmadı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 resimler bnde mi çıkmıor yoksa ölü linkmi :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TaiNTeD_LoVe Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 biraz araştırdım ve bitane resim buldum http://images.habervitrini.com/haber_resim/rusya%20kure%20cisim.jpg inş işinize yarar =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2009 muhtemelen nükleer santrale ait biyapıdır bu :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.