AnDMe Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2007 Arkadaşlar diğer enerji sistemleri (reiki,ra-sheeba,melek uyumlaması vs.)için nasıl bir master tarafından uyumlama alınıyosa astral seyahat içinde bir uyumlama söz konusudur... Bu olay yaygın olarak özbekistanda uygulanmaktadır fakat türkiyede böyle bir uyumlama yapan birisini tanımıyorum...Bu konu hakkında ki görüşlerinizi bekliyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RomantikUkaLa Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Yahoo nun astral Türk grubunda bir aralar böyle bişeylerden söz ediyorlardı. Gün belirleyip uzaktan enerji göndererek astral e çıkmak için yardım ediceklerdi. sonra ben yardım ederim diyenlar kayboldu Ama öyle bişey varsa ve burda da yapabilecek arkadaşlar varsa. seve seve uyumlanabilirim:) Saygılar.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Resureksiyon Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 astrale uyumlanacam dıye başka bişiye uyumlanmayında ayrıca astral boyut bence sizin beyninizle ilgili bişi, uyumlandığınızı sandığınız şeye aslında beyni şartlamış evet bu sefer uyumlandım yapacam dıye düşünebilirsiniz.uyumlanmadan önce bazı çalışmalarla kendinizde halledebilirsiniz.insan beyni nelere kadir düşünün bir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 bakın arkadaşlar normal astral seyahat çalışmalarını yapanların %90 kendi bedeninin olduğu odanın içinde dolaşıyor daha fazla ileriye gidemiyor o yüzden uyumlama şart.Ve birde uyumlama yapcaz deyipte enerjimizi çalmak isteyen insanlar olabilir bu yüzden uyumlama yapacaklara temkinle yaklaşmakta fayda var çünkü bu uyumlama türkiyede çok fazla duyulmamış ve çok fazla uygulanmamaktadır... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Resureksiyon Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 bence herkes yaşamış olduğu tecrübelerden yola çıkarak bişiler anlatıyor...herkesin beyni farklı olduğu gibi deneyimleride farklıdır.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnDMe Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 evet herkes farklı deneyimlio ama uyumlama alanların zihin seyahati bile yapabildiğini biliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.