blessed trinity Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Eylül 30, 2007 Benden çok war Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 isi gücü y0k Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Amacı bizim gibi yoldan çıkmışları eğitmek:) -------------------- isi gücü y0k :p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 yaf bakın birazdan yine nora gelicek ve bu forumdan bir suru var dicek haberiniz olsun... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 maaş alıyooo:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 maaş alıyooo:p opuhahahhahahaaa...iimiş valla...:)hergun evde net basında...:)aslında ben nora yı seviom hemen gelio....ben susiim birazdan yasaklancam valla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 çünkü mescalin de Nora yı izliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Noraya saygılar -------------------- çünkü mescalin de Nora yı izliyor Nora süpersin:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 :rofl:hehehee mrb noraa nasılsın...yok bişi burda ben bakıom buraya...:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 :rofl:hehehee mrb noraa nasılsın...yok bişi burda ben bakıom buraya...:rofl: Şeker şey:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 efem buyrun....ne sekerii yaf alla alla sensin seker... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 efem buyrun....ne sekerii yaf alla alla sensin seker... Gracias 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 nora bizi izliyo çünkü los sizi öldürdü bile:) herkesin ruhuna el fatiha:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 önüm arkam sağım solum sobeeee:D:D:D ayıpsın:) nora bizi izliyo çünkü biz diye bişey yok..evet bizler noranın kafasının içindeki iç sesleriz:D:D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 2007 opuhahahahha...biz aslında halisülasyonuz dimi abiii....:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 benı bosuna ızlemesın ben gercek degılım :D:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pagan Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 nora yarı tanrıça işi bu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 nora bizi izliyor ama izlediğine bin pişman. düşünsenize espiri olunca kendini tutmak zorunda. o bizim gibi konuları hafif sulandıramıyo. ve benim gibi iflah olmazlarla uğraşmak zorunda. yani nora işin zor valla. (dünkü resme sende güldün ama naparsın gülemedin bile:rofl:) akşama mükemmel bir konu buldum bu sefer seni güldürecem. sende kalabalığa karışıp gidersin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCARRED Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 nora yarı tanrıça işi bu Yarı mı? Size öyle geliyor. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 nora superdir yaa..ayrıca yarı tanrıca falan diil...tanrıca hiiç diil kendi isterse solesin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 dün gece saat 2 den beri pc ye bakıyorum aha saat sabahın 8i nerdeyse (9 dakika var) ya noracım işin gücün yokmu yatıp uyusana hala niye izliyorsun.. zaten küstüm sana orası ayrı bi konu ama gel gör ki insomnia yı hala aşamadım.. halüsinasyonlar görüyorum.. sanki nora beni izliyor sadece.. sayende duşa bile giremez oldum bee!!! az rahat bırak özel hayata saygı lütfen.. tamam biliyorum bizim için burdasın güvenligimizi saglıyorsun (ne abes bi cümle oldu cankurtaran yaptım 2 dakikada sanki) ama git hayatını yaşa gez dolan.. ve artık yerini genc nesillere bırak aaaaa olmuyor böyle sürekli senden şikayet alıp duruyorum.. bak dinlemicem ayrım yapmıcam forum üyesi yerine koycam artık seni arkadaşlık ayrı forum ayrı (aksama kesin azarı yedim). ya darlandım be noram.. yada eskiyi özledim... ne zaman düzelcez biz............................................... tekrar bir araya gelelim yine hepberaber olalım.. uzaylım, şairim, sen... not bırakıyorum sana: Dream as if you will live forever. Live as if you will die today... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Nora Gnoxis Gizli Servisinin Basi'da o yuzunden.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 boynuzsuzgeyikler her an yine apır-sapır şeyler yazıp kaşınabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tutluoyak Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 korkulur bu Nora dan:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aleimsema Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 29, 2008 Ben Yeniyim Tam Tanimiyom Ama Tirssamm Mi Acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.