Jump to content

Hayatınız Filme Çekiliyor Olsa Jenerikte Ne Çalardı?

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

Steel Dragon-We All Die Young olur,Helloween-King for 1000 years olur,Savatage-Gutter Ballet...

Daha çok var,ne de olsa jenerik parçaların kısa kısa kesilmesinden oluşuyor,değil mi?:)

Yanıtlama zamanı:

Emilia-Big Big World

I'm a big big girl in a big big world...:)Tek sorun şarkının bi sevgiliye yazılmış olması

Yanıtlama zamanı:

ghost of a rose.. ya da.. wings of a butterfly.. yer yer ikisi de calabilir aslinda..

Yanıtlama zamanı:

valla yerine göre bazılarının sözlerini kendimin yazdığı bişeyler ayarlardık. Öyle bişey olsa müziği de kendime göre ayarlarım ben. Ama hani şebnem ferahtan bir kaç şarkı kullanabilirim de bana uyan şarkıları çok.

Yanıtlama zamanı:
empyrium dan herhangi bi şarkı + üstüne ibrahim tatlıses den remix:rofl::rofl:

Çok ii oluo böle:) bende de kimler geldi kimler geçti:p

Yanıtlama zamanı:
Çok ii oluo böle:) bende de kimler geldi kimler geçti:p

:D;) marilyn manson coma black çalsın...yavvv benim hayatı bi jenerik kesmez:D:D

Yanıtlama zamanı:
:D;) marilyn manson coma black çalsın...yavvv benim hayatı bi jenerik kesmez:D:D

Uçmuşsun :):):)

Yanıtlama zamanı:

@blessed

kırlangıçım doğal yani uçmam:D:D köpeğe niye yürüyosun diye sorulur mu hiç gibi bişey yani:D

orhan baba-hatasız kul olmaz:)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...