009 neslihan Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2007 mesela benim vazgeçilmezim: kardeşimin arkadasından konuşmak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 katayla dalga geçmek ve katayla geyik yapmak sonra katayı kıl etmek eeehh yeter bukadar ha bide amoress'in romantik konularını okumayı çok seviyorum onada burdan hatırlatayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 sinirlendiğim zaman it gibi kudurarak sağa sola kötü yorumlar yazmak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 neslihan sanki başlıkta bir hata var gibi geldi. forumdaki vazgeçilmeziniz? olması lasım . mı acabaaa? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 sinirlendiğim zaman it gibi kudurarak sağa sola kötü yorumlar yazmak :rofl::rofl: sadece bu kadar diyebiliyorum ...ayrıca vazgeçilmezlerimde biride tabiki rofl Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 bazen konuların altında öyle google reklamları çıkıyor ki (küfürlerden mi kaynaklanıo ne) oturup gülüyorum hemde böyle zuhahahahha diye (ödev yapa yapa kafayı yemem normaldir) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 vazgeçilmezimeziniz süpersin nesli ya akşam akşam rofldak bi insan oldum çıktım sayende :rofl: :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 bizim mezuniyet yıllığı aklıma geldi...ordada okuldaki vazgeçilmezlerimiz vardı ordan türemiş bişi..."kafamdan zeka fışkırıyo mübarek":rofl::rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 aman hepsi fışkırmasn lazım oluyo okulda nesli :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Geyik,rofl,geyik,rofl,geyik,rofl... Başka söze ne hacet?(Ha bir de burdan Almanyadaki akrabam KATArakt'a selam göndermek istiyorum.Soytarı benimmmm:D:D) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 katayla dalga geçmek ve katayla geyik yapmak sonra katayı kıl etmek eeehh yeter bukadar ha bide amoress'in romantik konularını okumayı çok seviyorum onada burdan hatırlatayım saol kardesim, Yorumlarin icin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 wampiRRella.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 elesis, se7en,kata,ensi,SCARRED..haa unuttuklarım vardır illaki....ama baş sıradakiler bu üyeler olmazsa olmazdır:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 elesis, se7en,kata,ensi,SCARRED..haa unuttuklarım vardır illaki....ama baş sıradakiler bu üyeler olmazsa olmazdır:) :rolleyes:sen ve saydıkların da benım ıcın:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 bu sitede olan herkes, herşey:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Losteirosss,Seven of Spades,Katatonik,Felidae,Ensiferum13,Slaad,Uaral13,Belfalas,Spawn,Endless,Hernan Cortes,Coldhellangel,Locked Puppet,Kuranes...Kesin birini unuttuk vay halima...Tırsa tırsa cevapla butonuna basmak... 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon-ex Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Nora mescalin ve bilimum moderatör:D:p 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 vazgeçilmezlerimin birisinden vazgeçtim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 felidae,belfalas ve slaad(niye geç tanıştık bu kadar diye soramadan edemiyorum kendime..vesile olan kişi saolsun;)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Geç olsun güç olmasın derim lostum,her ne kadar vesile olan kişi görevini yerine getirdikten sonra arazi olduysa da sağolsun:)(O buraya bir gelmesin sayemde terk-i diyar eyleyecek:D) Vazgeçilmezlerim ise...Slaad tabi ki(megolamanlığın son sınırı),Lost,Elesis,Kata... Eeeee unuttuklarım varsa affola:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
faust Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 hiçbirşey vazgeçilmez değildir:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boggyhillocks Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 yorumsuz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 hmm cru,kata,elesis,blessed,seven,true ve elbette boogee cum:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 nora firdevs vhercle mescalin boggyhillocks dolunay Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dygu Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 iki dakikada satarım hepinizi:) en cokta schezophreniac Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.