izuchiring Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2007 bakalım hiç ödün verilemeyecek vazgeçilmezimiz hangisi? birden fazla seçimde yapabilirsiniz. hepinize kolay gelsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 hiçbişeyden.. gerçek aşkın önünde hiçbişey duramaz gözün hiçbirşey görmez.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Çok sewersem herşeyden vazgeçebilirim ama tek taraflı olmas o da benim için herşeyden vazgeçebilmeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Çok sewersem herşeyden vazgeçebilirim ama tek taraflı olmas o da benim için herşeyden vazgeçebilmeli ah canım yaa . inşallah gönlüne göre herşeyden vazgeçebileceğin seni seven bir yürek bulursun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
manticore Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Ufak tefek şeyler neyse de sevgili için bir başka sevgiliden vaz geçilir mi yahu. vazgeçtirtmesin sevgililer hiçbişeylerden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 ah canım yaa . inşallah gönlüne göre herşeyden vazgeçebileceğin seni seven bir yürek bulursun. Ama nerde daha öle birini bulamadım saol yine de 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Kendimden,değer yargılarımdan,yolumdan,hayatımdan...Evet,sanırım benim sevgilim olamaz:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 gerektigi kadarından ama pek fazla şeyden vazgecmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Hiç bir şeyden ... Karşılıklı fedakarlık olmadıktan sonra sevginin ne anlamı var... Böyle kabullenirse ne ala ... Yoksa ..Kendi bilir ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ody Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 yaşam tarzım dedim. vazgeçmek genellikle pişmanlıkla noktalanıyor 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 yaşam tarzımdan vazgecmem cunku eger benim sevgilimse zaten benim yasam tarzıma ayak uydurmus demektir:) dierlerinden zaten vazgecmis durumdayım:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Hiç bir şeyden ... Karşılıklı fedakarlık olmadıktan sonra sevginin ne anlamı var... Böyle kabullenirse ne ala ... Yoksa ..Kendi bilir ... İyi de silent,o durumda adamda hiç bir şeyden fedakarlık yapmak zorunda değil.Çünkü sende fedakarlık yapmıyorsun,evet karşılıklı fedakarlık yapmak lazım,ama kendinden verdiğin kadarını da alabiliyor olman lazım,diğer türlü diyalog olma durumu,monologa döner.Neyse devam... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Çok sewersem herşeyden vazgeçebilirim ama tek taraflı olmas o da benim için herşeyden vazgeçebilmeli aynen.......... karşılıklı karşılıksızlık hali ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 karsımdaki insana herseyi veririm ne isterse yaparım fakat yasam tarzımı vermem cunku beni ben yapan yasantımdır bohem yasamak bir sanattır...(yada bohem yasamaya calısmak bir erdemdir...)[sacmaladım galiba ama olsun...] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 neden bişeyden vazgeceyimki.. yani kusura bakmayın arkadaslar ama biri sizi oldugunuz gibi kabul etmiyorsa ve sizden bişilerden vazgecmenizi istiyorsa o sevgi yalandır... beni oldugum gibi kabul ettikten sonra sorunda olmazz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yougaar Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 yav bilgisayarım biraz ağır bastı. yaşam tarzımda asla değişmez. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Bilmiyorum hiç sevmedim:ermm:Rahatsız bi elemanım ben:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 manje nedense sende zaten bi uyumsuzluk görüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Doğrudur yaa:confused: pofff defoluyum galba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 neden bişeyden vazgeceyimki.. yani kusura bakmayın arkadaslar ama biri sizi oldugunuz gibi kabul etmiyorsa ve sizden bişilerden vazgecmenizi istiyorsa o sevgi yalandır... beni oldugum gibi kabul ettikten sonra sorunda olmazz Schezophreniac sen bazı şeylerden vazgeçmezsen karşındaki insan vazgeçmezse bu ilişki sence sağlıklı bir ilişki olurmu?? yaa bide bu şekilde düşünmek lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 kendini bilen insanlara bayılıyorum -------------------- Schezophreniac sen bazı şeylerden vazgeçmezsen karşındaki insan vazgeçmezse bu ilişki sence sağlıklı bir ilişki olurmu?? yaa bide bu şekilde düşünmek lazım. arkadasım nedn bişeylerden vazgecirme cabası içinde olayım?? bunu yapmaya ne senin ne da onun hakkı var. kimse kimsenin yaşam biçimini yargılayamaz sorgulayamaz degiştirmeye zorlamayaz. bu kadar sıg düşünmeyin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Schezophreniac bu tartışmayı sevdim. çünkü ikimizde zıt kutupları savunuyoruz. ben fedakarlık yapılmayan bir ilişkinin sağlam olmayacağını düşünüyorum. herşeyi illaki karşı taraftan beklememek lazım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 ailemden dinimden arkadaşlarımdan vatanımdan vazgeçmem. vatandan vazgeçmek ülke dışında yaşamaksa olabilir. onun dışında kimse için kimseden vazgeçicek insan değilim ki vazgeçenlerin de yanlış yaptığını düşünüyorum. herşeyimden vazgeçmekten kasıt kişiye göre değişebilir. İnsanın herşeyinden fazlası da vardır. Aile mesela ya da namus din vs. bunlar herşeyim dediklerinin ötesinde kalıyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Schezophreniac bu tartışmayı sevdim. çünkü ikimizde zıt kutupları savunuyoruz. ben fedakarlık yapılmayan bir ilişkinin sağlam olmayacağını düşünüyorum. herşeyi illaki karşı taraftan beklememek lazım. arkadaşım fedakarlık yaşam alanına etki etmekle degil yaşadıgın sevgiyi güzelleştirmeye calışmakla yani emekle olur.. sevgide ozaman güzel ve anlam kazanır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 bu arada tartışmanıza katılıp şunu belirtmek istiyorum. Fedakarlık illa bişeylerden vazgeçmek değildir. Aklınızda bulunsun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.