Guest Eftalya Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 22, 2006 Hayalet ahtapottan sonra gördüğüm en ilginç deniz hayvanı,bu deniz feneri gibi dolaşanı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 oha ya onlar ne öyle:eek: walla ışıldak gibiler süper ama ...pillimi bunlar yoksa şarj felanmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nietzsche Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 konuyu daıtmıs olmım ama yenı farkettımkarızma puanım neden dusmus??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 yok bunlar direk prize takılıyorlar, bende konuyu dağıtmış olmayayım ama, bu videoyu izleyenin puanı düşüyor,bu sayede o denizdekii varlıklara enerji yükleniyor.... - puan + enerji... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 hımm ilginç gerçekten rengarenk güzeldi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
illuminator_25 Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2006 kalamar bu hızlı hızlı dolaşır bunlar denizde, sevimli hayvanlar. bakalım benim karizma düşecek mi:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2007 offf süper bişi bu,o ne renkler öyle süs gibiler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
livesong Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 yaa güzelde bunlar gerçekmi ben fake gibi gördüm ama anlayamadım.Çokgüzeller ama düşünsene ewde akwaryumda duruyo öyle parti ışığı gibi bide tadı nasıl acaba Ama gerçekten çok güzel paylaşım için saol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest 3ni6w4tic Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 yaa güzelde bunlar gerçekmi ben fake gibi gördüm ama anlayamadım.Çokgüzeller ama düşünsene ewde akwaryumda duruyo öyle parti ışığı gibi bide tadı nasıl acaba Ama gerçekten çok güzel paylaşım için saol... bunlar gerçek olur mu hiç,,oyuncakçılarda satılıyor bunlar ama belgesel izlemediğin kesin,,, Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
livesong Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2007 HA ha ha ha Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
birikinti Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 Bi tür mürekkep balığı olmalı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cancanan Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2007 evet katılıyorum, harika görünüyorlar. akvaryuma koyma fikride fena değil. gece lambası açmaya gerek kalmaz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DesertMoon Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 çok ilginçler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
devilonur Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2007 çok güzel görünüyo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2007 bunlara elektrik faturası ne kadar geliyor acep?Eger az ise bunlardan 1 akvaryum da ben alayım (bu arada resim bende gozukmuyor sadece bos beyaz bir sayfa gozuluyor, yazdıklarınıza gore yorum yaptım, haberiniz ola ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2007 valla ne balığı olduklarını bilemem ama bayağı renkli bir hayatları varmış bunların:Dçok güzeller ama ya....Elektrik santraline felan bağlı olabilirler mi:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cerberus Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 bunlar ahtapot ya da murekkep baligi deiller sadece denizanasi ama gercekten cok ozeller ve guzeller Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest esmanur Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2007 valla ne balığı olduklarını bilemem ama bayağı renkli bir hayatları varmış bunların:Dçok güzeller ama ya....Elektrik santraline felan bağlı olabilirler mi:D :clapping::clapping: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest anubis Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 derin denizde yaşıyo,nasılsa çıkmaz yukarı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 aman yarabbi bunlar ne böyle ::| harbiden ışıldakk gibiler yapmacık gibiler çok ilginçler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paranormal resim ve videolara değil de ilginç ve komik videolara konsa daha yerinde olurmuş ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ody Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Evdeki akvaryuma koyamıyorsun ki bunlardan bi iki tane bakta rahatla:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 valla ahtopotlarla aram ıyı degıl bayagı kalamar yemıslıgım var bı yakalarsalar eyvah kı ne eyvah :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.