Jump to content

Denizdeki Akıl Almaz Canlılar

Önerilen Mesajlar

Oluşturma zamanı:

Hayalet ahtapottan sonra gördüğüm en ilginç deniz hayvanı,bu deniz feneri gibi dolaşanı..:blink:

Yanıtlama zamanı:

yok bunlar direk prize takılıyorlar,:D

bende konuyu dağıtmış olmayayım ama,:p bu videoyu izleyenin puanı düşüyor,bu sayede o denizdekii varlıklara enerji yükleniyor....

- puan + enerji...

Yanıtlama zamanı:

kalamar bu hızlı hızlı dolaşır bunlar denizde, sevimli hayvanlar.

bakalım benim karizma düşecek mi:)

Yanıtlama zamanı:

yaa güzelde bunlar gerçekmi ben fake gibi gördüm ama anlayamadım.Çokgüzeller ama düşünsene ewde akwaryumda duruyo öyle parti ışığı gibi bide tadı nasıl acaba :D

Ama gerçekten çok güzel paylaşım için saol...

Yanıtlama zamanı:
yaa güzelde bunlar gerçekmi ben fake gibi gördüm ama anlayamadım.Çokgüzeller ama düşünsene ewde akwaryumda duruyo öyle parti ışığı gibi bide tadı nasıl acaba :D

Ama gerçekten çok güzel paylaşım için saol...

bunlar gerçek olur mu hiç,,oyuncakçılarda satılıyor bunlar :p ama belgesel izlemediğin kesin,,,

Yanıtlama zamanı:

evet katılıyorum, harika görünüyorlar. akvaryuma koyma fikride fena değil. gece lambası açmaya gerek kalmaz.

Yanıtlama zamanı:

bunlara elektrik faturası ne kadar geliyor acep?Eger az ise bunlardan 1 akvaryum da ben alayım

(bu arada resim bende gozukmuyor sadece bos beyaz bir sayfa gozuluyor, yazdıklarınıza gore yorum yaptım, haberiniz ola )

Yanıtlama zamanı:

valla ne balığı olduklarını bilemem ama bayağı renkli bir hayatları varmış bunların:Dçok güzeller ama ya....Elektrik santraline felan bağlı olabilirler mi:D

Yanıtlama zamanı:
valla ne balığı olduklarını bilemem ama bayağı renkli bir hayatları varmış bunların:Dçok güzeller ama ya....Elektrik santraline felan bağlı olabilirler mi:D

:clapping::clapping::clapping::clapping:

Yanıtlama zamanı:

aman yarabbi bunlar ne böyle ::|

harbiden ışıldakk gibiler yapmacık gibiler çok ilginçler :)

Yanıtlama zamanı:

valla ahtopotlarla aram ıyı degıl bayagı kalamar yemıslıgım var bı yakalarsalar eyvah kı ne eyvah :):):)

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...