danny Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 1, 2007 - Kim var tuvalette ?" - Kimi isterdin, Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı ?" Ne salaksın ya bu evde iki kişiyiz.Sen dışarıda olduğuna göre burada kim olabilir? - Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada.Ukala şey - Tuvalette misin? - Evet.Nasıl anladın,Nasadan mi bildirdiler? - Ne yapıyorsun orada ? - Hep tüketici olduğumdan şikayet ederdin ya. Üretime katkıda bulunuyorum. - Tuvaletten ne zaman çıkarsın? - Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var? - Ya ne zaman çıkarsın? - Trafiğe bağlı. İş ve Umumi Yerler - Tuvalet boş mu? - Hı hı boştu şimdi ben dolduruyorum - Tuvalet dolumu? - Evet - Kim var içeride ? - Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk,gelsene içeri - Abi mesai saati bitti artık çıksan - Dur be koçum ben fazla mesaiye kalıyorum - Turhan abi kahveni tazeleyim mi ? - Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be - Girerken elinde gazete vardı.Bilirim gazete okurken hep kahve içersin sen ondan didiydim he he he - Git ulan işine - Bunca saat ne yapıyon ya tuvalette? - Borsadaki durumu inceliyom salak, kabız olmuşuz dimi. Gümrükte takıldı. - Tıktık. Tuvalet dolu mu? - Aradığınız tuvalet kapsamı alanı dışında yada kapalı... 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 2007 - Tuvalet dolumu? - Evet - Kim var içeride ? - Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk,gelsene içeri Koptum ya,eyw çok sağlam olmuş:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 - Bunca saat ne yapıyon ya tuvalette? - Borsadaki durumu inceliyom salak, kabız olmuşuz dimi. Gümrükte takıldı süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 cok eglenceli:D bu da benden olsn:p yogun olmasını beklenen umumi tuvaletlerde,benım gıbı bır salak bu muhabetlerın hıc bırı yaşatmadan bayan yoku 5dk a kadar bekleyıbılır... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 - Tıktık. Tuvalet dolu mu? - Aradığınız tuvalet kapsamı alanı dışında yada kapalı... evlerdede yapılan bir espri..:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bayan cog ciddi Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 2007 gerçek süper olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
egonya Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Tuvalette misin? - Evet.Nasıl anladın,Nasadan mi bildirdiler? - Ne yapıyorsun orada ? - Hep tüketici olduğumdan şikayet ederdin ya. Üretime katkıda bulunuyorum.:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
astralruh Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 ehehehehhe:D hepsi süper :rof: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cinn Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 bir tuvalet macerası gerçek:) yer şişli etfal hastahanesi.güney doğudan gelen bir bayan vatandaşımız ihtiyaç giderecek.girer tuvalete.klozet vardır.belkide ilk kez görüyo.neyse biraz mantığını çalıştırıp çıkar klozetin üstüne ,alaturka wc gibi çömelmiş.hadi bunada eyvallah,fakat ters çömelmiş ve sifonu kucaklamış.hadi bunada eyvalla be kadın kapıyı bari kilitle. bizimkiler hafifçe kapıyı itince bu manzara ile karşılaşır:)en koptuğum tarafı ise bayanın kapının açıldığını görmemesi ve hacete devam etmesi:) nasıl görsünkü sırtı kapıya dönük:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 12, 2008 - Tuvalet dolumu? - Evet - Kim var içeride ? - Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk,gelsene içeri çok garipmiş bu isimdeki insanları gerçek hayattada tanıyorum tamda o niyetle yorum yapmaya girince şaşırdım:D Bu arada tuvalette gördüğüm en geyik insan Boynuzsuzgeyiklerdir bilen bilir yılbaşını Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amy_ Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 - Tuvalet dolumu? - Evet - Kim var içeride ? - Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk,gelsene içeri :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blueboy Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2008 zuhahah:Dkoptum yaa süper:Dpaylaşım için sağol:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
amedeus417 Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Bizim okulun fizik tuvaletinde de şöyle bi yazı var:lütfen tuvalet kağıtlarını tuvalete atmayın sonra tıkanmaya yol açmaktadır.Altına biri de şöyle yazmış:sanki tuvalet kağıdı varda aq :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eemmree Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 - Tuvalet dolumu? - Evet - Kim var içeride ? - Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk,gelsene içeri abi muhteşem ya :D:D yok böle bişi süper Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bluelune Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 - Kim var tuvalette ?" - Kimi isterdin, Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı ?" Ne salaksın ya bu evde iki kişiyiz.Sen dışarıda olduğuna göre burada kim olabilir? - Aman aman iyi ki bir soru sorduk sanada.Ukala şey - Tuvalette misin? - Evet.Nasıl anladın,Nasadan mi bildirdiler? - Ne yapıyorsun orada ? - Hep tüketici olduğumdan şikayet ederdin ya. Üretime katkıda bulunuyorum süper bunlar :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emirhancan Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 aklımda kalırsa birkaçını denemeyi düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Avataraang Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Süperdi bunlarda benden insanların boşaltım sistemlerini döktüğü mekanlarda diğer kişilerle yaptıkları muhabbetler. -deliğe mi düştün? -borazan gibi hayvan. -önümüzdeki beş saat içinde çıkmayı düşünüyor musunuz? -neden ki? -kendimi ona göre sıkcam. -nası yani? -çıkarsan sıfatına .ıçacam. Azerbaycan -kardeş ne zaman çıkıcaksın -ee bekle kıçımı yıkıyorum ( azerice kıç ayak demek) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Tuvalette roman bitirenler içinde bişi yokmu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rauhassa Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2009 Güzellermiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.