heRnan coRtes Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2007 Seni seçtim pikaçu seni sectim pikaçü. - sebep? seni seçtim pikachu. -iyi bok yedin! bi kere de öbürlerini seç be adam iki dakka rahat vermedin şurda! bırakıyorum kardeşim bu ne yaa! -ama pikachu?! -bak hala pikachu diyor!!! seni seçtim pikachu -...... -pikachu hüoop-nea -olm seçtim diyorum seni seçtim. atıl pikachu? -seçerken bana mı sordun? Seni seçtim pikaç pikacu: pika pika -Pikaçuu elektirk saldırısııı pikacu: ulan her önümüze gelene ne saldırıyon gel teyze gel ben seni karşıdan karşıya geçirim -Seni seçtim pikac balbazar: biz pokemon değil miyiz lan bi kere de beni seç -ulan görürsün sen çıkmıcan bi daha toptan -Seni seçtimmm pikac pikacu: çıkmıyorum ulan -lan çıksana şu toptan pikacu: çıkan poke topu gibi olsun -Senin gibi pokemonu ben -Seni seççem pikacu pikacu: ee napiyim yani seçiceksen seç hazırlanıyım mı antreman mı yapiyim seç lan seçte bi seni komaya sokucam zaten -seni seçtimmm ciglipafff şarkınla uyut şunlarıı ciglipaf: Hobaa .. Karşında superstarr yaşat beniyi karşında superstarr hisset benii +tey tey teeeeeeeyyy -ciglipaf lan nabıyon ciglipaf: yurovisyona gircem usta ben . karşında superstarrr -nerde o eski pokemonlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 güzel olmus.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 -lan çıksana şu toptan pikacu: çıkan poke topu gibi olsun :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 negüsel yaa çok güldüm:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 güzel olmuş hiç kaçırmazdım bee aah gençlik ah Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 seni sectim hernan rofl saldırısııııııı :rofl: superler ya eline saglık:thumbsup: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.