Depressive Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2007 arkadaşlar 2. kez bir toplantı yapmayı düşünüyorum. zaman ve tarih konusunda bir önerim var ama sabit bişey degil katılcaklar evet yada hayır bu tarih olmasın şu tarih olsun diye fikir belirtip bana ulaşırlarsa cok sevinecegim.. Toplantının içeriğinde gündemdeki konular ve de sizin yorumlarınız olcak.. Konular istediginiz şekilde gelişip değişebilir.. tarih: 14 ekim saat 21:00 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 eger pazar gunu olursa gelebilirim...çünkü calısmaktayım ve bunun yanında aksamlarıda okumaktayım...:)evet... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest AnunnaKi Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Olabilir aslında. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 şizo cok guzel pazar gunu fakat ben biraz uzaktan gelicem...o yuzden bana saat uymuyo...o yuzden toplantıda tartısma konularını yazarsınız... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 bi önceki toplantıda oldugu gibi konusmalar zaten kayıt altında olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 saol şizo... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 bende pazatesı ıs bası yapıoyorum calısma saatlerım hakkında bı bılgım yok ama tesrıf etmeye gayret gosterıcem kesın tarıh ve konu nedır ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 toplantı buluşulup da mı olucak yoksa site aracılığı ile forumdamı ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 konferans seklinde olucak.. daha hızlı olması acısından.. yada burdanda yapabiliriz bi konuyu acıp oranın üstünden size kalmıs.. konular yukarda yazmakta.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 hehehhee... bende oturup bir yerde cay içerken dusundum birden...o zaman katılma olanagım var tabiki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 herkesin oturdugu il farklı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vhercle Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 14 Ekim sanırım bayramın 3. gününe denk geliyor... Bence mümkündür... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 yakın bı tarıh onersek beyler:confused: 3-5 gun sonrasına gıbı!10 gun oldukca uzun bı sure zarfı ama yine de cogunluga uyarım! saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 yakın tarih neden olmadı.. haber vermek amacıyla bi süre koymak istedim araya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 yok ben kendı adıma demıstım!hanı 10 gun ıcınde unutabılırım bı sey olur işim cıkar!(gercı zannetmıyorumda:))o amacla yakın bı tarıh onerdım! yaw ister 10 gun yap ıster 100 gun yap yine toplantıya katılacaklar bellıdır derım!aramıza bı ıkı kısı daha katılırsa ne ala! dep acıklama ıcın tsk ettım babacım eyw! saygılarımla!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 sanmıyorum lafa gelince panter kesilip sonrada fikirlerini savunamayan cok adam var Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Bende bulunurum kesin bi zmn söyle yeterki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 zaman ve tarih ilk msjda var locket -------------------- konu yukarı... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Okudum ama değişmesini önerenler olmus;bu yüzden 'kesin' ifadesini kullandım...14 ekimde toplanıyoruz o zmn Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 aynen 14 ekimde saat 21 de toplanıyoruz... -------------------- şu kitap yardımımızıda gündeme alıyorum.. bi kaç tane daha konu var aslında konuşulması gereken ama ben şov yapıyorum ya burdan söylemiyim... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
locked_puppet Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Şov yapıyorsun diyipte şov yapan arkadaşlarıda kulüp toplantısında görmek isteriz.Saf duyarlılığımıza katkıda bulunucak üyelerle 14 Ekim'de güzel paylaşımlar yapmak dileğiyle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 bi önceki kadar katılım olsa yine iyi olur.. buna razıyım acıkcası... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 bende katılmaya çalışacağım malesef söz eremiyorum ama elimden geleni yapıcam;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 bu gece saat 21:00 da görüşmek üzere arkadaşlar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2007 kesin birşey diyemiyorum katılmak konusunda ama çok iyi olacak..katılmaya çalışacağım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.