Jump to content

Sansürledim ellerimi...karart ve kapat tensel tv'ni..lütfen!!

losteirosss

Önerilen Mesajlar

a h h h!!! karart şunu ellerim...sil Onları gözlerim...

haydi! haydi sansürleyin beni... sanal duygu çağınızda bi çığır açın her gün...orgazm taklitleri yapın ''sevdiğinizi'' (- partnerinizi mi demeliyim???-)kandırdınız... kendinizi kandırdığınız gibi..kendinizi avutun başkalarının tenine tutsak olun...hey başladı maskeli balo..kapandı ışıklar..kanadı perde...oyuncular ve seyirciler de bizken..hangi oyunu oynayıp inandırabiliriz gerçekliğini seyircilere....çığırın çığlık atın! kaybettiniz en önemli şeyi daha ''!bulmadan!''...ruhunuzu...

satın kiralayın devir teslim! kalbimde kozadaki kelebekler ölü doğuyo artık...

yan boğ arıt su suretim küller imiş------.........

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

karabasan gibi girdi hayatımıza...cocukken basladık cıglık atmaya...bu rejime bu dunyaya bizi yönetmeye calısan insanlara anarşist gibi davrandık...iyi mi? kötü mü?...annemlere dedemlere ve geçmişte yasayanlara bakıyorumda onlar bile hala cıglık atıyorlar hayatlarına ve bu hayatı yasatana...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

@kata

sonsuzluk ve hiçlik sensin..hadi ateşini nası bulduysan..havanı da yarat...küçük tanrıça...nefes al ve ver..al-ver..ver-al..hayat öpücüünü kendine sen yap..zira tek sen kaldın...herkes öldü...çığlıklarımız sessiz bi atom bombası..SES-s -izliği anladık şimdi sıra renklerimizi yaratmada...tanrını unut ve öldür...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...