losteirosss Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2007 a h h h!!! karart şunu ellerim...sil Onları gözlerim... haydi! haydi sansürleyin beni... sanal duygu çağınızda bi çığır açın her gün...orgazm taklitleri yapın ''sevdiğinizi'' (- partnerinizi mi demeliyim???-)kandırdınız... kendinizi kandırdığınız gibi..kendinizi avutun başkalarının tenine tutsak olun...hey başladı maskeli balo..kapandı ışıklar..kanadı perde...oyuncular ve seyirciler de bizken..hangi oyunu oynayıp inandırabiliriz gerçekliğini seyircilere....çığırın çığlık atın! kaybettiniz en önemli şeyi daha ''!bulmadan!''...ruhunuzu... satın kiralayın devir teslim! kalbimde kozadaki kelebekler ölü doğuyo artık... yan boğ arıt su suretim küller imiş------......... 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 sonsuzlukta hava yok!!!!!!!! ..dolayısıyla cıglıklarımız sessiz... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 karabasan gibi girdi hayatımıza...cocukken basladık cıglık atmaya...bu rejime bu dunyaya bizi yönetmeye calısan insanlara anarşist gibi davrandık...iyi mi? kötü mü?...annemlere dedemlere ve geçmişte yasayanlara bakıyorumda onlar bile hala cıglık atıyorlar hayatlarına ve bu hayatı yasatana... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Ben okumuştum bunu,çok güzel olmuş demiştim losta zaten.Fazla laf göz çıkarmaz,çok güzel olmuş hocam,eyw:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 @kata sonsuzluk ve hiçlik sensin..hadi ateşini nası bulduysan..havanı da yarat...küçük tanrıça...nefes al ve ver..al-ver..ver-al..hayat öpücüünü kendine sen yap..zira tek sen kaldın...herkes öldü...çığlıklarımız sessiz bi atom bombası..SES-s -izliği anladık şimdi sıra renklerimizi yaratmada...tanrını unut ve öldür... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ensiferum13 Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 cok güzel..diyecek bişey bulamadım başka.. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ezim Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 süperdi gercekten yüreğinize sağlık,söyleyecek bi söz yok:clapping: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 ey7allah:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 derinlere daldık ya saolasın çok güzel...... bulmadan ruhunuzu..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 rüzgarda savrulamaz durumda,çamur içinde kül imiş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2007 eline sağlık lost! tsk! saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 @kata zira tek sen kaldın...herkes öldü...çığlıklarımız sessiz bi atom bombası..SES-s -izliği anladık şimdi sıra renklerimizi yaratmada...tanrını unut ve öldür... hıhı............. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
raskolnikov Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2009 çok güzel emeğine sağlık:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.