izuchiring Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 3, 2007 arkadaşlar daha önce gördüğünüzü zannetmiyorum. ve bana çok gerçeksi geldi. çünkü ancak zom yapınca anlaşılıyor adres lütfen büyüterek bakın http://marsrover.nasa.gov/gallery/all/2/p/513/2P171912249EFFAAL4P2425R1M1.JPG 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 ben goremedim tam olarak neresinde? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 tam olarak koordinant ver sağdamı soldamı aşağıdamı yukardamı yerini söyle ona göre bakalım zumlayıpda Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 saat 19=35 yönünde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 bence o kurukafa falaan değil taşların değişik şekillerinden oluşan bişey.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 hernan vereceğim adrese git Mars Exploration Rover Mission: Multimedia sonrasında Rover Landing Site Flash Animation yazan butona bas. ve marsa yolculuk yap süper. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 http://88.198.45.22/pic/g/gizliilimler/marssss.gif Peki Mars'taki "piramitlere" ve "insan yüzüne" ne diyeceksin İzuchiring - Mars Piramitleri - Mars'ın Gizemi Bu arada da, paylaşım için emeğine sağlık... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2007 http://88.198.45.22/pic/g/gizliilimler/marssss.gif Peki Mars'taki "piramitlere" ve "insan yüzüne" ne diyeceksin İzuchiring - Mars Piramitleri - Mars'ın Gizemi Bu arada da, paylaşım için emeğine sağlık... tam çıkacaktım. verdiğin adreslere bi bakıyım dedim. harbi çok enteresan. bunları yarın öğleden sonra baya bir incelerim. yolladığın paylaşımlar için ben teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vegeta Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 izuchirin senin gösterdiğin resim için kayaç zaman ile aşınması sonucu bu hale gelmiş olabilir diyebilirim, yani rastlantısal olabilir de luciin'in gösterdiği resim rastlantıdan fazlasıyla uzaklaşan bir resim. Paylaşım için tşekkürler herkese... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
atmaca03 Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 beyler bu sadece şans eseri kafatasına benzeyen bir taş ışık sayesinde de daha gerçekci görünmekde mesela aya bakıldığında göz kulan burunu olan bi insan yüzü görürüz buna ne demeli ? saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 diğer taşlardan çok farklı duruo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 luciin in verdiği siteleri gezdim çok garip şeyler okudum.. hadi hayırlısı marsı yeşillendirme çalışmalarıda başlıcakmış öyle yazıyodu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
azazil Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 ben sadece taşa benzettim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Parapsikolog Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2007 taş işte başka bişe değil Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perfectstranger Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2008 Bu taşın yakınlaştırılmış resmi var bende, yüklemeye çalıştım ama beceremedim. Bence de gölgelerden dolayı kafatası gibi görünen bir taş bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DeviLBoY Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2008 Hem mars olduu da garanti diil. Çölün bi yerinde çekilmiş ve siyahbeyaz efekt verilmiş olabilir... Fazla kanıt yok sadece foto. PhotoShop icad oldu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x12tr Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2008 taşlaşmış kafatası desek olurmu?? maksat ortayı bulalım;) mars ta bir zamanlar bişeyler vardı bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2009 way be :S çok ilginç bi görüntü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 ben cok gördüm böyle kafaya benzeyen surata benzeyen taş şekiller..deniz kıyılarından deniz tabanında cok var..zamanla aşınan taşlar böyle şekillere benzeyebilio.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alternate_aya Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2009 İşte sorun en azından şuanda masrta deniz falan yok taş oldunu düşünüorum am abende iyi şekil almış o ayrı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jmovio Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2009 haha arkadaşlar bunlar tamamen doğal yollardan oluşan kayalar nasa bunu özellikle medyanın ilgisini çekip projeyi gündemde tutup bu sayede aldığı desteğin kesilmemesini sağlıyor fakat marsta hala yer aktivitelerinin devam ettiği kesin olarak biliniyor daha önceki keşif fotograflarından biriyle şimdikinin karşılaştırılması üzerine yerden ufak bir su fışkırması durumu olduğu ortaya cıktı suyun döküldüğü yerden izi apaçık ortada .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.