Deaths_Expulsion Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 4, 2007 Karanlık olan gecemidir? Yoksa gündüz mü? Başını yastığa koyduğunda Seni seninle baş başa bırakan Gece midir yoksa gündüz mü? Gecenin o zifiri karanlığı mı daha masum? Yoksa gündüzün ışıkları mı? Her gün doğuşuyla yeni yalanlar başlar Ta ki hava kararana kadar Son can çekişleridir güneşin yavaş yavaş doğuşu benliğimizin Kimimiz bir sahtekar oluruz Kimimiz içi ağlarken güler Kimimiz maskelerimizi takarız Hiç kimsenin göremediği maskelerimizi Güneş batıncaya Işığı kapatıp zifiri karanlıkta başımızı yastığa koyuncaya kadar… Kendinle baş başa kalırsın Ağır gelir bazen Ve işte güneş yükseliyor Yeni yalanlar,maskeler Bende taktım maskemi Kimi çok konuşan güldüren beni tanıyor Kimi köşesine çekilmiş suskun beni Ama hiç kimse beni tanımıyor… Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 tebrikler Cruel, çok güsel olmuş içim bi tuhaf oldu ya Bu arada adını kısaltıom die kızmıosundur umarım Zalim demek daha çok hoşuma gidio :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 yok kızmıyorum aslında cruel daha güzel duruyo:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 yok kızmıyorum aslında cruel daha güzel duruyo:D :) Did u remember the words that i told u before 'Don't be cruel to me !!!' :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 hatırlıyorum tabi acaba nick değiştirmek istesem nolur:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 hatırlıyorum tabi acaba nick değiştirmek istesem nolur:D Noraya sor bi istersen :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 daha önce değiştirmiştim zaten blaze di neyse kalsın böyle Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2007 daha önce değiştirmiştim zaten blaze di neyse kalsın böyle Hey boy u know the best :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.