Guest mavi_boyss Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2006 Bir deste iskambil kağıdından rastgele 27 adet kağıt alın. Rahat bir konumda oturun. Kağıtları karıştırın ve önünüze koyun. Destenin üstünden ilk kağıdı alın ve kenara koyun. Sol elinizi parmaklarınızı açarak fakat germeden tek kağıdın üstüne yaklaştırın fakat değmeyin. Gözlerinizi kapayın ve kağıdın rengini tahmin edin. KIRMIZI : Kupa - Karo SİYAH : Maça - Sinek Aklınıza ilk gelen yada hissettiğiniz ilk rengin doğu olma olasılığı yüksektir. Eğer yarıdan fazla kağıda doğru tahmin edebiliyorsanız telapati ve titreşim algılama gücünüz gelişmekte yada gelişmiş demektir. İyi Çalışmalar. Eftalya sonucu merak ediyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Eftalya Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 2.testte siyah örtü bulana kadar neler çektim. şimdi de iskambil kağıdı mı,neyse buluruz onu da. ben sana evdeki malzemeleri,veya eşya ları yazsam sende ona göre tarifler versen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mavi_boyss Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 eve aniden misafir gelirde dolapta hemen ne varsa çıkarılıp yem ek yapılır onun gibimi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
goldmarie Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 sayiyi tutursam renk tutmuyo rengi bilsem sayi tutmuyo ama resimlerde hepsi tuttu yani on iki tanesini ama iyibir calisma sistemi mavi-boyss a tesekurler bildiginiz daha baska varsa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2006 denemedim ama bakarım saol paylaşım için... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2006 dun aksam denedim 25 kartta 10 tane ikinci denememde 25 kartta 16 tane bildim.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 yaptım gerçektende oldu.teşekkürler paylaşım için. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2008 guzel bir test deneyecegim hemen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kekovski Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 test'in sonucu 17/27 iyi iyi yetenegim var birde 100% kullanabilsem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapital Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2008 iskambil kağıdı yok tarot vardı onunla baksam oda kayboldu napıcam şimdi xD Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SCORPIONS Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2009 denicem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kuzi Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2012 çok tşk denedim ve 15/25 2.denememde ise 18/25 çıktı yani pisişik olabilirim:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.