Şaman Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2007 Witchcraft hakkındaki kaynaklar genelde ingilizce olunca arkadaşlar zorlanıyorlarmış.Bitki isimlerine tek tek bakmaya üşeniyorlar benceİşte size bitki sözlüğü kısa ama işe yarar artık bahaneniz kalmadı araştrııııııınnnn AAAAAAAA Acacia:AKASYA Allspice:YENİBAHAR almond:BADEM amber:AMBER ambergriss:KARA AMBER angelica root:MELEK OTU/KÖKÜ anise:ANASON apple:ELMA apple blossom:ELMA ÇİÇEĞİ BBBBBBBBBBB balm of gillead:PELESENK YAĞI bayberry:DEFNE MEYVESİ bergamot:BERGAMOT benzoin:ASELBENT blessed thistle:DEVEDİKENİ buckeye:atkestanesi CCCCCCCCCCCCC camphor:KAFUR carnation:KARANFİL(ÇİÇEKLERİ) catnip:KEDİNANESİ/YABAN SÜMBÜLÜ cedar:SEDİR cherry:KİRAZ chamomile:SARI PAPATYA cinnamon:TARÇIN clove:KARANFİL(GONCA HALİ) clover:YONCA comfrey:KARAKAFESOTU/EŞEKKULAĞI cooltsfoot:ÖKSÜRÜKOTU DDDDDDDDDDDDDDD dragons blood:EJDER KANI/KARDEŞKANI/İKİKARDEŞKANI EEEEEEEEEEE eucalyptus:OKALİPTUS FFFFFFFFFFFFF five finger grass:5 PARMAK OTU frankincense:GÜNLÜK/SIĞLA GGGGGGGGGG galangal:HAVLICAN geranium:SARDUNYA ginger:ZENCEFİL giseng:GİSENG HHHHHHHHHHHHH heliotrope:VANİLYA ÇİÇEĞİ hemlock:BALDIRANOTU hibiscus:HATMİ ÇİÇEĞİ hops:ŞERBETÇİOTU/AFYON hyacinth:SÜMBÜL JJJJJJJJJJJJJJJ jasmine:YASEMİN LLLLLLLLLLLLL lemon:LİMON lemon grass:LİMON OTU lilac:LEYLAK lily of the valley:ZAMBAK lotus:LOTUS MMMMMMMMMMMMM magnolia:MANOLYA mandrake:ADAMOTU marigold:KADİFE ÇİÇEĞİ mistletoe:ÖKSEOTU musk:MİSK myrrh:MİRRA/SAKIZ myrtle:MERSİN AĞACI/MURT/MURÇ NNNNNNNNNNNNN narcissus:NERGİS OOOOOOOOOOOOOO orange:PORTAKAL orange blossom:PORTAKAL ÇİÇEĞİ PPPPPPPPPPP passion flower:ÇARKIFELEK ÇİÇEĞİ patcholi:PAÇULİ pine:ÇAM primrose:ÇUHA ÇİÇEĞİ RRRRRRRRRR rose:GÜL rosemary:BİBERİYE rue:SDEFOTU SSSSSSSSSS sage:ADAÇAYI sandalwood:SANDAL strawberry:ÇİLEK sweet pea:BEZELYE TTTTTTTTTTTTT tangerine:MANDALİNA tea.ÇAY tanka beans:FASULYE VVVVVVVVVVV vanilla:VANİLYA vervain:MİNE ÇİÇEĞİ violet:MENEKŞE wormwood:PELİNOTU YYYYYYYYYYYYYY yarrow:CİVANPERÇEMİ Yrdımları için belfalasa teşekkürler beraber hazırladık 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 en büyük işi sen yaptın ama..ben bikaç bitkiyi çevirdim o kadar:) ellerine sağlık biçok kişinin işine yarayacak bir kaynak olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 dragon's blood hakkında ekleme yapıyım bende...kardeşkanı diye geçmiş ama ben bunu bir palmiye çeşidi olarak biliyorum...ejderha palmiyesinin özü olarak biliyorum ve elimdeki bikaç kaynakta da öyle geçio(ejder palmiyesinin herhangi bir kısmı da kullanılabilir eğer elinizde ejderha palmiyesi özü yoksa 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2007 Emeğinize teşekkürler Belfalas ve Şaman Aydınlatıcı bir çalışma olmuş .. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2007 zaten kardeşkanı dedikleri o belfalas;)palmiyesinin kendisi kardeşkanı otu yani dragonsblood griss olarak geçer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2007 valla elinize sağlık bence çok yararlı bi çalışma olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2007 zaten kardeşkanı dedikleri o belfalas;)palmiyesinin kendisi kardeşkanı otu yani dragonsblood griss olarak geçer cahilliğime ver şaman...ama açıklamam iyi oldu hem benim gibi tam anlayamamış olanlar için bi açıklama olmuş oldu bu:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şaman Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 estağfurullah ne cahilliği:)bende tesadüfen öğrendim aralarındaki farkı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2007 neyse bahsettiğim iyi oldu kardeşkanı dökülmesini engellemiş olduk belki de:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.