izuchiring Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2007 (düzenlendi) adamlar fotoğrafı bile ademoğluna yakışır şekilde çekmiyor. bir garip millet . çözemedim gitti. http://img88.imageshack.us/img88/3307/asianpics39gm4ea.jpg http://img465.imageshack.us/img465/1370/post910803722613gv.jpg http://img230.imageshack.us/img230/1066/post910803724255gu.jpg http://img465.imageshack.us/img465/4186/post910803724812ao.jpg Nisan 9, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 her zman dediğim gibi çinliler ve japonlar bu dünyadan gelme değil teşekkürler izu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 :rofl::rofl: bunlar cok guzel ya :D:D:rofl::rofl: ama bu konu benı asar gıbı!:rofl: paylasım ıcın tsk! saygı ve sevgilerimle!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 heran herşeye hazırlar:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 heran herşeye hazırlar:D :blink:nası yaniiiii? 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Manje_Loa Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 İşin gücün yok japonların kalçasıyla mı uğraşıyosun:pSana ne ki evladım:Dcık cık cık cık:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
VictoRia Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 :blink:nası yaniiiii? ip atlama, sıçrama,koşma gbi:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yougaar Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 bencede bu japonların her hareketeleri ofsayt Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 japon hastası arkadasımın lafı geldi aklıma.. "japon olsun isterse suşiden olsun!!!" :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 allahım sen akıl dağıtırken japonlar ekmek almayamı gitmişti...:rofl:şu pozlara bak yawff.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 japonları doktor kendı halıne bırakın dedı nukleer bombadan sonra bunlar ıyıce dengesızlestı ya hıc fotograf cekmesek tamam adamalrın bı bıldıgı vardır dıyecem ama ha kalcayı hafıf gerıye cıkarmısın ha cıkarmamasın ısın temel vazıfısını yapan fotograf makınesı sankı fotograf makınesı kalcayı gerıye cıkarmayınca fotograf cekmem dıye terslıyo fılan :) enteresan bır mıllet 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 ya ben de sinir olurum japonlara da.. .. bu goruntuler sanirim mukemmeliyetciliklerinden kaynaklaniyor .. adamlar kendilerinden tripod yapmislar baksaniza fotograf cekmek icin.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 tip insanlar işte..ama yinede teknoloji delisi oldukları bi gerçek:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 ..... ölcem şimdi...... siz birde burada ki rusların o pozlarını bi görseniz...... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
manticore Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 ya ben de sinir olurum japonlara da.. .. bu goruntuler sanirim mukemmeliyetciliklerinden kaynaklaniyor .. adamlar kendilerinden tripod yapmislar baksaniza fotograf cekmek icin.. .. sinir oluncak neleri var anlamadım adamlar çektikleri fotoğrafa bile saygı duyuyolar, düzgün olsun yaptığımız iş diye uğraşıyolar işte 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 sinir oluncak neleri var anlamadım ozel sebepler diyelim.. .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 bunlar fotoğraf mı çekiyor poz mu veriyor FHM kapağı olurlar kızlar bu fotolarla :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
asyaerkol Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 harikasın nerden aklına geldi de derledin çok güldüm tşkler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jakalope Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 hahahh japonlar yine japonlar yedikleri içtikleri garip tipleri garip icatları garip uzaylılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
beelze Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 1. resimdeki arkadaş biraz efemine mi ne:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sAcReDwitCh Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 paylaşımın için sağol komedi ya hiç güleceğim yoktu :rofl:illa garip olduklarını belli etcekler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
identity Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 ilk 2sine koptum:D o 4.sünde kendini nasıl o hale sokabilimş merak ettim dorusu:D teşekkürler paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiMaSKe Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2008 hep böyle olsunlar resim çeksinler :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aNgeLiiCCa Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2008 içim koptu harbi gülünç derecede bu yaşanıyor şahsen tanık oldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzamir Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2008 o makıneyı yapanda kıcı dısarıda bı japon ama Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.