gizemlikorsan19 Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 10, 2006 arkadaşlar bu olay 93 senesined iskenderunda yaşanmış BİR OLAY..... doğumdan bir gece önce nilgünün annesi o gece rüyasında cok fakir bir ailenin evine gittiğini ve orada kendisine bir bebeği(kız)uzatarak bu atık sizin bebeğiniz dediklerini görüyor.anne uyanınca aklında hiç çıkmayan bebeğin o masmavi gözleri oluyor.o gün öğleden sonra saat 16:00 da gözleri masmavi çok güzel bir bebek dünyaya getiriyor.aradan 6 yıl geçiyor..antakyada ki akrabalarının düğününe gitmek için nilgünü de yanlarına alarak adanadan yola cıkıyorlar.nilgünün hatay ve cevresinde bu ilk gidişi olmasına rağmen reyhanlıya yaklaşırlarken birden otobüste ayağa kalkıp: --ben daha önce burda oturuyodum.çok fakirdik.babam bekçiydi anarşi olaylarında çatışmada öldü.ben okula başladığım gün babamın cenazesi kaldırılıyordu.kalabalıktan okul önlüğüm çamur olmuştu.köyün çeşmesindeönlüğümü yıkarken ayağım kaydı.başımı çeşmeye çarptım ve orada öldüm...dedi. bunları anlattıktan sonra otobüsün içinde çığlık çığlığa ağlamaya başlayan nilgün ü zorla susturuyorlar.ama annesinin kafasında3 yıldırcevapsız kalan soruda aydınlaınmış oluyor.çünkü nilgün 3 yaşından beri nerede bir okul öğrencisi görse hemen koşup öğrencinin önlüğünü silmek istiyoru... olayın bir başka garip yanıda nilgün ün ensesinin hemen üstünde doğuştan bir yara izi taşımasıydı.... (bazı araştırmacılar reyhanlıya uğrayıp kayıtlardan 1971 tarihinde çatışmada ölen bekçiyi tespit ediyorlar...) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 çok ilginçmiş gerçekten.. reenkarnasyon dışında bir açıklama düşünemiyorum buna benzer olaylara.. paylaşım için teşekkürler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
DoLoreSS Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 aslında böle bişey olması imkansız doğrumu acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihtwish Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 anlattıgın olay reenkarnasyon dedıklerı sey olmalı ama ben boyle bısey olduguna ınanmıyorum halaa Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihlamurcu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Reenkarnasyon diye bişey yoktur. Inanmıyorum ben, mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır bu olayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Bu tip olaylar için yapılan başka bir açıklama yok mu reenkarnasyon dışında?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doors Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Ya Nora keske bu soruyu sormasaydın Bu konunun sonuda cinlerle bitmesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Deeeerhal geri aldım sorumu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ametist Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 reenkarnasyona ben de inanmıyorum böyle olaylar çok yaşanıyor biri bunlarla ilgili bi açıklama yapmalı mantıklı bişeyler söylemeli Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Bazı telepati olayları var bağ kurduğu kişi gibi davranan dilini konuşan vs. vs. O tip birşey olabilir mi acaba diye düşündüm ama bir kişinin yaşıyor olması gerekiyor. İkinci si aslında çokta olabileceğini düşündüğüm ihtimal verdiğim bişi değil açıkçası öle aklıma geldi Bir takım varlıklar dışında da konuya başka bir açıklama getiren fikir öne süren henüz olmadı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
doors Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Birde baskasının hayatından kesitlerle ilgili vizyonlar gorme olayları var.buda yine cevredeki negatif elektrik ve enerjiden kaynaklanıyor.Baska bir insanın yasadıkları ile ilgili goruntuler alıyorsun yada ruyanda goruyorsun fakat bunları kendin yasamış gibi hafızana kaydediyorsun.Bu konu ile cok fazla bir bilgim yok ama oda olabilir gibi geldi.Bi arastırmak lazım bu konuyuda. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Evet bu konu daha önce de gündeme geldi hep aynı yerde tıkanıyor. En iyisi şöyle kapsamlı bir araştırma yapmak olacak Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
viole Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Biçok kere konuşuduysa bence sitede bulunmaması tuaf yanii. Bende meraklıyım bu konuda olsa okurdum büyük bir keyifle. İnşallah konur da okurum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2006 Evet aslında haklısın. Talep gören bir konuya özen göstermek gerekiyor. Biz araştırma yapıyoruz şuanda. Tabii sende yapabilirsin ve bizimle paylaşabilirsin madem meraklısın... Hoşgeldin bu arada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
volkancmrt Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2006 Reankarnasyonun doğruluğunu teyit eden birçok olay tezahür etmesine rağmen,bu konunun bilinç altından kaynaklandığınıda öne süren bir çok teoride söz konusudur. Bu konu zihnimi uzun süre yordukdan sonra,bu konuyu astral seyehatte çıkarak çözebileceğime inandım. Astral seyyehattim sırasında ruhların sabırla beklediği bir yerleşim yeri gördüm bedene geri döndüğümde inançlarım böylebirşeyin olamayacağını, gördüklerimse olabileceğini doğruluyordu. Netice itibariyle bende net bir fikre sahip değilim. SEVGİLERİMLE Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihatkutlu Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2006 Volkan arkadaşımız , Astral seyahat gibi milyonlarca insanın inanmdığı bir şeye inanıyor ve hatta gerçekleştirebiliyorsa neden reenkarnasyonan inanamıyor anlayamadım ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 ben de astral seyahatle reenkarnosyonun ne alaka olduğunu anlamadım? annesinin kızını görmesi önceden görmesi astral seyahatle olmuş olabilir,çocuktaki durumsa gerçekten garip.. başka bir açıklması olabşileceğini düşünüyorum hele ki sitigmata gibi bir olay varken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest zemberek Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Alın işte resmen "CİNLERLE İLİŞKİ" olayları!.. Eskilerin ve bilhassa Anadolu halkının çok yakından bildiği bir çok olayların modernize edilmiş bir şekilde reenkarnasyon olayları halinde, saptırılarak anlatılması... -------------------- Yanlışlık yaptım.. İşte link aşağıda... Reenkarnasyona inananların yanlışlığı hakkında bilgiler... http://www.ahmedbaki.com/turkce/kitaplar/ruh/ruh64.htm -------------------- Ek Bilgi : http://www.ahmedbaki.com/turkce/kitaplar/ruh/ruh42.htm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dolunay Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Bence olay ya çarpıtılmış abartılmıştır ya da tamamen uydurmadır.Reankarnasyona kesinlikle inanmıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KARATEKE Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2006 bende reankarnasyona inanlardanım bir çok şeyi daha önce yasadığımı hissediyorum daha sonra aynı şeyleri yaşamayacağım ne malum? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nihatkutlu Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 Dolunay arkadaşımız reenkarnasyona inanmıyorda neye inanıyor acaba bize bi anlatabilir mi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MALCOLMX Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 bu şekilde anlatılan olaylar çoktur.tabi gerçekliğini sorgulamak lazım herşeyden önce.reankarnasyon konusunda benım düşüncem olamama ihtimali daha yüksek.Dini olarakta baktığımızda reankarnasyonun olma ihtimali yoktur.bazı insanlar bazı ayetleri örnek göstermişlerdir ancak bunlar havada kalan iddialardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2007 eğer hikaye doğruysa(araştırılması gerek tabi) reenkarnasyondur..yani etkileyici bi hikayeymiş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
001021 Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 ewt dostum reankarnasyonun ta kendisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mad Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2007 ya aslında öle bişey olduğunu bende sanmıyorum ama hatayda ki bir ark bana bu olayın aynısını anlatmışdı bu bir uydurmamı acep:ermm: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.