ensiferum13 Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2007 http://aycu32.webshots.com/image/30151/2004368018965873776_rs.jpg Genç Anna Holtz’un (Diane Kruger) tüm hayali iyi bir besteci olmaktır. Bu hayalini gerçekleştirmek ve müzik alanında iyi bir kariyer yapmak amacıyla, o dönemde dünyanın müzik başkenti olan Viyana’ya gelir. Konservatuarda okurken, yaşayan en büyük ve yetenekli besteci Ludwig van Beethoven’ın (Ed Harris) yanında çalışma fırsatı yakalar. Beethoven, 9. senfonisinin son hazırlıkları üzerinde çalışmaktadır. Yapımcısı Wenzel Schlemmer (Ralph Riach) ise bu sırada kanserden ölmektedir. Schlemmer, senfoniyi tamamlamakta yardım etmesi için Anna’ya bir teklif yapar. Anna, bu teklifi kabul ederken Beethoven’ın birlikte çalışması çok güç bir insan olduğundan habersizdir. Anna için bu fırsat kendi yeteneğini kanıtlayabilmek için biçilmiş kaftandır. Beraber çalıştıkları süre içinde aralarında vazgeçilemez bir bağ oluşacaktır. Anna, uzun zamandır beraber olduğu Martin’den (Matthew Goode) evlenme teklifi alır. Martin ve Beethoven arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. Viyana’dan kaçmayı dener ama başaramaz; yazgısı Beethoven’ınkine bağlanmıştır Yönetmen Agnieszka Holland Senaryo Stephen J. Rivele, Christopher Wilkinson Oyuncular Diane Kruger, Ralph Riach, Matyelok Gibbs, Ed Harris, Bill Stewart Filmin Türü Drama, Romantik Orijinal Adı Copying Beethoven Yapımcı Firma MGM(Metro-Goldwyn-Mayer) Yapım Yılı 2006 Yapım Ülkesi ABD,Almanya Orijinal Dili İngilizce Filmin Süresi 104 dakika Resmi Sitesi Myriad Pictures.. Dağıtıcı Firma 35 Milim Filmcilik Vizyon Tarihi 27.04.2004 not:filmi ilk defa bu gün izledim.ve herkese tavsiye edebilirim.beethoven ın 9.senfonisi bir şaheserdir.filmi izlerken gercekten duygulandım..çünkü beethoven sadece müziğin değil sanatın ne demek olduğunu açık açık anlatıyordu..daha fazla bilgi yok izleyin görün:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 süper bir film.. içten gelen duygulu bir müzik yapan adam..o mükemmel biri..mutlaka izleyin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Fragmanı da ben ekliyeyim http://www.youtube.com/watch?v=vxhLOcQGKHE Gerçekten izlenmesi gereken bir film.Şahsen ben başarılı buldum filmi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 tutku! büyüleyici ve bir o kadar da ürkütücü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yasemin ceren Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2016 Beethoven i çok seviyorum ama bu filmi sevmedim nedense bana pek gerçekçi gelmedi. Yani oyuncular iyi yansıtmamislar bence beethoven i Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.