luciin Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2007 "Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel... kelimelerinse kifâyetsiz olduğunu... bu derde düşmeden önce........." Tutamaz ki Ellerin Sahipsiz, uçar gider bedenim; Tutamaz ki ellerim... Sensiz gecelerde sevgilim, Hasret çeker bedenim. Üşüdüm... Üşüdüm... Dün gece, seni düşündüm... Titrerken ellerim, Yine seninle ölürüm. Dönmek yok bize sevgilim. Sensiz.... Hep acı çekerim.... Günlerim hep mutsuz benim; Gecelerim hep kötü. Hep dert, hep keder sevgilim... Bitsin artık, seninim... Ağlıyorum senin için; Dönmek yok bize, bilirim... Bir sevgim vardı, onu da aldın... Şimdi sensiz, nasıl ederim. Artık sadece seninim; Sen de benim, sevgilim. Sahipsiz, uçar gider bedenim; Tutamaz ki ellerim... Sensiz gecelerde sevgilim, Hasret çeker bedenim... İSTER BAŞKA ZAMANLARDA YAŞA... İSTERSE KİLOMETRELER GİRSİN ARAYA... AMA BİL Kİ DAİMA; GÖZLERİMİN DALDIĞI YERDESİN... GÖZLERİMİN... DALDIĞI YERDESİN... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yaso Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 luciinim cinim dokturmussun.duygular selale olmus gonlune elıne sağlık harıka Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 gecenin bi vakti gökyüzü yıldızlar mis gibi bi esinti ve içten bi şiir.....yüreğine sağlık....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 O zaman, sen üstteki şarkıyı dinlemedin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 dur şimdi şiirin yazılı kısmıyla okunuşu aynı diil mi..... anlamadım ki...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Şiir değil. Üstte klipteki şarkının sözleri... Mımmmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 ya işte anladın sonuçta ki beni... önemli olan beni alıp götürmüş mü.... offf uygun sözcük kıtlığı çekersem olcağı bu....neyse kusura bakma olurmu yine de yüreğine sağlık....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciin Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Sadece "şiiri" okuyup şarkıyı fark etmediğini düşünmüştüm Çünkü, "müziğe döküldüklerinde" anlam buluyorlar her biri. Okunduklarında değil... Sağlıcakla... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 ufak bi itiraf dinledim ama sonunu getirmedim öyle de diince sonunda acaba bişey mi kaçırdım felan dedim..... sevgiyle kal..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Sahipsiz, uçar gider bedenim; Tutamaz ki ellerim... Sensiz gecelerde sevgilim, Hasret çeker bedenim bu dörtlük çok güzel saol paylaşım için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.