coldhellangel Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 5, 2007 kimi zaman deriz ya ben mi istedim bu Dünyaya gelmek diye kimse kendi isteğiyle gelmedi elbet ama bir düşünün geçen kötü yılları,gözyaşlarınızı,ayrılıkları,mutsuzluklar,üzüntüleri şimdi mutlu anlarınızı,sevdiklerinizi,geçen güzel anları seçimi size versinler şimdi gelir miydiniz bu Dünyaya??? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 kesinlikle evet..... uğraşmayı düşüp kalkmayı gülümsemeyi ve dökülen gözyaşları insan olduğumu hatırlatıyor..... hayatın sunduğu herşeye içimdeki sevgi gücüyle yeneiden yılmadan yeniden başederim ben.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 karasızım snaırsam ama gelmeyi isterdim çünkü dünyada sevgiyi tekrar öğrene bilmeyi isterdim daha güzel bi şekilde tekrar gelip yardıma muhtaç canlılara yardım etmeyi isterdim 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 bılmıyorum aslında farklı zamanlar vardı ama kafamda ama o zmanalara ayak uyduramaya bılırdım evet aynı yasamı ısteye bılırıdım ufak degısıklıklerle tabı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 ne güzel işte eee o zaman tüketmeyin şu zor ama güzel ömrünüzü..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 haklısın ne kadra yaşıyacaımız bilemeyiz yapamdıım şeleri yapmaya başlıcam hiç utanmadan çekineden dünyadaki kötülükleri azaltmak uruna elimdne gelen herşeyi yapacaım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 ayyyyy bu saatte bunları duymak keşke herkes böyle düşünse..... gözlerdeki ışık için geçen vakit bilmiyorum tükenmemeli....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 tükenmicek ben böle umuorum v istiorum sevginin gücü herşeyi deiştirebilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 sevgi ne içten ne yüce bi kelime doğru diosun kullanmasını bildiğin her an.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 ya bikeresinde 2 sene önce snaıerım bi kaıdndla oğlu vardı torba lar vardı elince 2 tane aırdı snaıırm yardım edimmi gibi bişi dmeiştim yok saol mune dmeişti ama sanki yanlş anlamış gibi bi izlenime kapıldım bu beni üzmüştü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 yüreklerde ki pas öyle bi yer almış ki insanlar içten bi el görünce altından ne çıkar die ürküyor.... sadece yazık..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 eet doğru ama bu düşüncelerin sebebide bizlweriz inslar birazdaha kötülüe kaydı bunları yok etmek bizim görevimiz keşke insnlar(bizim gibileri el ele versler bir araya gelip ama bu önemsşz çünkü bizleirn gönüleir ve ruhları bir ve bu da çok güçlü bir enerji dmektir bu enerjiler zaten birlerşio ve bu yüzdn hala ayakta iyilik yıkılmıo snece doğrumı düşünüorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 ayakta kocaman bi alkış evet gönül dostları bi olduktan sonra sevgi ve ışığımızla herşeyin altından gelinir...yeter ki kalplerin kiri bizlere bulaşmasın.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 eet doğru saol odmada tarot kartlarım vardı bide orta çağda şeytan kadlı kitapmı n eonalrı yırtarken hele kartları omuzlrım aırdı ve bi hafiflik geldi ve huzurlu olmuştum birden yarın gece odamdaki bğtün kötü enerjileri yok edeceim onalrı pojiztife çevireceim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MurKy Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 hiç tereddüt bile etmedin gelmemeyi seçerdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 daha ne duruyorsun ve şunu aklından çıkarma sevginin farkı bu verdikçe artan bi hazine yarını dört gözle bekliyorum...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2007 tabiki yaşadıkalrımı aktaracaım sna ve şidmi pozitife çeviriorum kötü enerjileri Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 hiç tereddüt bile etmedin gelmemeyi seçerdim :rofl: ya da :cray: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 ne işim var benim burda gelip napacamm öyle bi şans olsa 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zendor Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 gelirdim her ne olrsa olsn ii şelerde wardır bu dünyada..insanları anlıkta olsa mutlu eden şeyler.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 gelmezdim kesinlikle.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Cesmeden bir tas su icmez olurdum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 ne güzel işte eee o zaman tüketmeyin şu zor ama güzel ömrünüzü..... ben kendi hayatımı tüketmesem ailem benim ömür törpüm....onlar görevlerini yapacaklar sonra beni beyaz çerşaflarla kara toprağa sokacaklar... hiç beni düşünmediler bundan sonrada düşünmezler çok benciller.. benim kararım dünyaya gelmemek olurdu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 ben kendi hayatımı tüketmesem ailem benim ömür törpüm....onlar görevlerini yapacaklar sonra beni beyaz çerşaflarla kara toprağa sokacaklar... hiç beni düşünmediler bundan sonrada düşünmezler çok benciller.. benim kararım dünyaya gelmemek olurdu... genelde bayanların kaderi bu oluo --------------------------------- bazen ölmek istesemde bazen doğmamış olmak istesem de hayat güzel ve gelmek isterdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
missjordison Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2007 kesinlikle gelmezdim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.