luciin Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2007 Jeanny YouTube - Jeanny Coming Home (Jeanny Part II) Out Of The Dark YouTube - Falco - Out Of The Dark -------------------- JEANNY ŞARKI SÖZLERİ Belki de hakkında en çok spkülasyon yapılan, mit oluşturulan şarkılardan biridir Jeanne (Gina). Kimilerine göre Jeanny, Falco'nun platonik aşkıdır ve hayatı ormanda trajedik bir bir ölümle noktalanır. Bu yüzden de Falco, kafayı yer ve platonik bir aşkı şizofren çizgilerde yaşamaya devam eder. Kimilerine göre kız, klipten bir hafta sonu intihar eder.Ruhsal dengeyi bozduğu için de çoğu ülkelerde yasaklanmış olduğu söyleniyor...Ama ne olursa olsun benim 9 yıldır, hit parçam bu şarkı... Jeanny, komm, come on jeanny, gel, hadi gel Steh auf - bitte, du wirst ganz naß lütfen ayağa kalk, çok ıslanacaksın Schon spät, geç oldu komm - wir müssen weg hier, gel-burdan gitmemiz gerek raus aus dem Wald, verstehst du nicht? ormandan dışarı, anlamıyorsun Wo ist dein Schuh, du hast ihn verloren, ayakkabın nerede, onu kaybettin als ich dir den Weg zeigen mußte sana yolu göstermek zorunda kaldığımda Wer hat verloren? Du dich? kim kaybetti? sen mi kendini, Ich mich? Oder, oder wir uns? ben mi kendimi? ya da, ya da birbirimizi mi? [ Jeanny, quit livin' on dreams jeanny, rüyalarda yaşamayı bırak Jeanny, life is not what it seems jeanny, hayat göründüğü gibi değil Such a lonely little girl in a cold, cold world ne kadar da yalnız ve küçük bir kız soğuk, soğuk dünyada There's someone who needs you sana ihtiyacı olan biri var Jeanny, quit livin' on dreams jeanny, rüyalarda yaşamayı bırak Jeanny, life is not what it seems jeanny, hayat göründüğü gibi değil You're lost in the night, don't wanna struggle and fight gecenin içinde kaybolmuşsun, boğuşmak ve kavga etmek istemiyorsun There's someone, who needs you, babe sana ihtiyacı olan biri var bebeğim Es ist kalt, wir müssen weg hier, komm hava soğuk, burdan gitmemiz gerek, gel Dein Lippenstift ist verwischt rujun silinmiş, Du hast ihn gekauft und ich habe es gesehen ben senin onu satın aldığını gördüm Zuviel rot auf deinen Lippen und du hast gesagt: dudaklarında çok kırmızı görünüyordu ve sen: "Mach mich nicht an" 'beni ilgilendirmez' dedin. Aber du warst durchschaut, Augen sagen mehr als Worte ancak maksadın anlaşıldı, gözler sözlerden daha fazlasını söyler Du brauchst mich doch, hmh? bana ihtiyacın var, hmh? Alle wissen, daß wir zusammen sind ab heute, herkes bugünden sonra birlikte olduğumuzu biliyor jetzt hör ich sie! Sie kommen şimdi duyuyorum onları! geliyorlar Sie kommen, dich zu holen seni almak için geliyorlar Sie werden dich nicht finden seni bulamayacaklar Niemand wird dich finden, du bist bei mir kimse seni bulamıyacak, sen bendesin Newsflash: In den letzten Monaten flaş haber: geçtiğimiz aylardan beri ist die Zahl der vermißten Personen kaybolan insanların sayısı dramatisch angestiegen dramatik bir şekilde artıyor Die jüngste Veröffentlichung der lokalen yerel polis yayınlarına göre Polizeibehörde berichtet von einem weiteren tragischen Fall en genç trajik olay gerçekleşmiştir. Es handelt sich um ein neunzehnjährigesMädchen das zuletzt vor vierzehnTagen gesehen wurde. en son ondört gün önce görülen ondukuz yaşlarında bir kızın ticareti yapılmıştır Die Polizeischließt die Möglichkeit nicht aus daßes sich hier um ein Verbrechen handelt polis ortada yasa dışı bir ticaretin olduğu ihtimali üzerinde durmuyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
greenday Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 bayılıyorum bu adama..öldüğüne çok üzüldüm.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2007 jeany ile beni 80'lere götürdün eyvallah. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.