heRnan coRtes Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2007 K.Atatürk - Âèğòóàëüíàÿ Îòêğûòêà arkadaşlar yapan çok güzel yapmış yapılışıyla beraber video Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ercanfaer Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 birader paylaşım hoştu eline sağlık ben karakalemle çizemem adam bilgisayarda çizmiş helal 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 2 üyemize karakalemde cizdirip zaten yayınlamayı düşünüyorum burda resimleride hernan bu cok güzel olmus cizicek 2 üye su an okullarında oldugu için biraz beklememiz gerekecek Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sepia Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 çok güzel çiziyor ya teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 bunu yapanın hem resim becerisi var hemde fareyi kullanmayı iyi biliyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 bunu yapanın hem resim becerisi var hemde fareyi kullanmayı iyi biliyor. resim becerisine şüphe yok..ama artık mause'a gerek kalmadı..tablet pcler var ve çok güzel oluyo onlarda resim yapmak..arkadaşımda vardı esir alırdım bilgisayarını saatlerce:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.