nightmore Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 7, 2007 hani gitmesen diyorum...... bırakmasan ellerimi, kaçırsan o ayrılığa giden tÜm otobÜsleri. geceler karanlık ÜşÜyor ellerim, kalsan diyorum gitmesen. o ansız vedaların hÜznÜne salmasan sevginle tutuşmuş yÜreğimi. gidersen bilirim ki son olur ömrÜme gidisin, bir sinir kasabasında bulurlar kursuna dizilmiş cesedimi. geceler karanlık ÜşÜyor ellerim, ÜşÜyor yÜreğim, yalnız ben değil tÜm şehir ÜşÜyor. hani gitmesen diyorum....... bırakmasan ellerimi, gidersen paramparça olur yÜreğimde ağıtlar. ay geceyi deler, gÜneş dogmadan batar. ama bilirim ki her şey faydasız, umutsuz bir aşkın kurbanıyız ve her kimse o yazan çoktan yazmış kaderimizi. lakin isterdim ki, kadere inat sevseydin beni. hani gitmesen diyorum...... bırakmasan ellerimi, karanlık gecelerin koynuna salmasan her vurguna açık yÜreğimi. hani gitmesen diyorum........ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 hani gitmesen diorum..... kadere inat sevsen beni...... bunlar ne güzel dizeler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 hani gitmesen diorum..... kadere inat sevsen beni...... bunlar ne güzel dizeler... Bunlara ne güzel diyosun, ama kendin gidiyosun.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2007 bi bulantıysam durmak neye fayda...... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.