Depressive Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2007 evet arkadaşlar konu başlığındanda anladığınız gibi kitaplarınızı atmamanızı ya da kullanmadıgınız kitapları bize yollamanızı istiyorum.. bizde bunları güneydogu ya kitap ihtiyacı olan kardeşlerimize yollayalım.. henüz okul seçmedim sizin bu konuya olan ilginizi ve de desteginizin büyüklüğünü bekleyeceğim.. lütfen duyarsız kalmayın.. bir umut ışığıda siz yakın... 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dygu Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 seni tam destekliyorum ellerine saglık canım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 degiştirme ihtiyacı duymuyorum genel olarak söylenen bişey bu.. güneydogu öncelikli benim için.. bu ülkenin yöneticileri oraya el atmıyorsa biz atarız.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dygu Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 harika olmus süper ellerine saglık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 saol canım sizlerle güzel olcak -------------------- destek 0... saolun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 bence de çok güsel bi konuya değinmişsin:) Elimizden geleni yapmaya hazırız :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 guzel dusunce .. ben varim.. .. nasıl ulastıracağız.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 kesinlikle elimizden ne geliyorsa yapalım ders kitapları okuma kitapları oldukça gönderebiliriz organize olmalıyız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 ben hepinize adresimi verecegim kitaplarınızı koli halinde bana kargo ile yollayacaksınız ödemesini ben yaparım sorun degil. bende onları gerekli okullara yollayacagım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 pm ini bekliyorum schezo.. .. verilmedik ne varsa toplar yollarım.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 evet pm bekliyorum bende....çevremdekilerede ileteceğim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 adresi genel olarak vereyim.. adres talebeden üyelere pm olarak yollanacaktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Tamam bize haber werirsin tekrardan ulaştırırız sana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 yardım etmeye çalışıcam da her sene gönderiyoruz zaten biz okulca köy okullarına kalsaydı yollardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 en yakın zamanda gönderilicektir eminim sitede bir çok kişi katkıda bulunucaktır kargoya verildiğinde pmden ulaşırım sana tşkler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 rica ediyorum ders kitaplarınız ve hikaye kitaplarınız olsun sonucta bunlar ilkögretim ögrencilerine gidicek.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 rica ediyorum ders kitaplarınız ve hikaye kitaplarınız olsun sonucta bunlar ilkögretim ögrencilerine gidicek.. bakıcam bi kalmışsa yollarım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 sonuna kadar arkandayım......... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 yardımlarını esirgemeyen aarkadaşlara sonsuz teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 sonuna kadar arkanızdayım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Bir sürü lise düzeyinde test kitabım var , ve okul kitaplarım var biraz ... Bende onları satmayı düşünüyordum .. Böyle bir hayıra vesile olmak daha güzel olur .. Bu ülkenin çiçeklerinin açması için su gerek , ışık gerek ... Bu düzende de herşeyi devletten beklememek gerek .. Ben yollayabilirim baya bir var ... Umarım bir umut ışığı olur ... Bakalım ... Kargoyu aileme hallettim mi tamamdır ... Olmadı ufak ufak yollarım artık .. Bakacağız ...Durum ne gösterirse ... Duyarlılığına tşkler ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 ne kadar sevineceklerdir........ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 hangi okula nasıl gönderileceğini organize etmek problem olabilir ama ayarlayın benden enaz bikaç koli Mevcut bir kampanyayada toplu olarak destek verebiliriz daha olmadı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 hangi okula nasıl gönderileceğini organize etmek problem olabilir ama ayarlayın benden enaz bikaç koli Mevcut bir kampanyayada toplu olarak destek verebiliriz daha olmadı.. mes aslında o konuda sivil toplum örgütlerinden yardım almayı düşünüyorum hatta alacagımda.. izmit ADK yla bu konu hakkında bir görüşmem olcak.. sendende koli koli bekliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 duyarlı site sakinleri olarak bununda üstesinden geliriz elbirliğiyle..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.