seven of spades Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2007 siir paylasimlarinin tavan yaptigi su gunlerde ben de karaladim bisiler.. .. los un tesvikleriyle tamamlanmis ve itinayla kendisine ithaf edilmistir.. .. Bir smiley istiyorum Bir smiley istiyorum.. Rofl gibi tepinsin ama.. rolleyes gibi de yuvarlasin gozlerini.. Gulerken dusundugumde kullanirim ben onu.. Bir smiley istiyorum.. Soz isteyen ilkokul ogrencileri gibi parmak kaldirsin delicesine.. Haldir haldir giden bir muhabbete girmek istedigimde kullanirim ben onu.. Bir smiley istiyorum.. Confused gibi yarim agiz baksin ama.. yes gibi de kafa sallasin alttan alttan.. Uzayan tartismaya peki peki demek zorunda kaldigimda kullanirim ben onu.. Bir smiley istiyorum.. Nasil clapping varsa alkislayan.. yuhing olsun.. yuhalasin.. Nasilsa hukumet musait.. bi sekilde kullanirim ben onu.. Bir smiley istiyorum.. Lazy gibi de uyumasin ama.. kocaman kocaman esnesin.. Saat 3ten sonra attigim her yorumun sonunda kullanirim ben onu.. Bir smiley istiyorum.. Deus bile kullansin onu 4 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 :rofl:sonu yıktı beni cok guzel olmus:clapping::clapping: 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 http://img57.yukle.tc/images/4782tesekkur_9.JPG 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 nası bi şiirselliktir o öyle yahu..inan kendimden geçtim:D hoca şiir kitabı çıkartmanı bekliyorum:D darısı sitedeki diğer '' şair '' üyelerin başına duygularımıza tercüman olmuşsun olum 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
seven of spades Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 nası bi şiirselliktir o öyle yahu..inan kendimden geçtim:D hoca şiir kitabı çıkartmanı bekliyorum:D darısı sitedeki diğer '' şair '' üyelerin başına duygularımıza tercüman olmuşsun olum gnoxis yayinevinden bir siir kitabi bekliyoruz zaten.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
losteirosss Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 @se7en evet sevgili şiirseverler karşınızda can yücel in veliahtı...se7en of spadessss:clapping::clapping:...küçük can:rofl::rofl: 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 süper olmuş 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
belfalas Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 çok duygulandım seven:cray:...bilgisayardan biraz anlasam sana uygun smiley yapardım valla:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Süper olmuş gerçekten tebrikler seven :D:D Gözlerimi yaşarttın walla:D:D:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fcuk the life Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Bir smiley istiyorum.. Deus bile kullansin onu :rofl: çok güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
izuchiring Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 bir smiley istiyorum bütün ismailler için Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Slaad Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Seven aslında senin tüm isteklerini karşılayacak tek bir smiley'ım var,lost gördü kendisini.Evlere şenlik:D Saçmalamalar compilation yapalım gnoxis adına,güzel olur vallah:) 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 süper bi şiir seven 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 seven babacım eline saglık walla bu kadar içten bi şiir yazılmaz yaw!:rofl:sen lostu düşünme abı o bana emanet!ben hazırladım her seyı!:D:D:rofl: tsk! saygı ve sevgilerimle!!! 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kinyas Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Seven imza günü ne zaman Smileyların temsilcisi sensin artık Smileylara ilk şiir yazan ödülü verirler sana .. Tanımazsın artık bizi ...Bende başlığı gördüm şiir bölümüne ait Allah Allah dedim yaf ne bu ... Bir de kim yazar bunu diye düşündüm açarken Süper olmuş Lost ve Seven ... Devamını bekleriz ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.