heRnan coRtes Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 8, 2007 soru açık ve net Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blessed trinity Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Banyoda....... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
heRnan coRtes Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 işaretle ozaman blassed Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SpawN Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 "ben de bilmiyorum":thumbsup: saygı ve sevgilerimle!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
pithc Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 elbette kendi odam...çünkü seviyorum orayı bir sürü sokak tabelası var...heh...:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dark willow Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 kendi odmad ainsanalrdan uzak oalrak:Dmutlu bi şekilde mum ışıkarı ve tütsüleirmle:D 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2007 jakuzı yok ama sankı jakuzıdeymıs gıbı takılırım anlayan anlar zate :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Depressive Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 sıcacık yatagımda ve güzel karımın kollarında ölmeyi istiyorum.... 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 banyoda sarkı solerken yada odamda muzik dinlerken muzigin ruhumu alıp goturmesini beklerim:p Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 evde ölmek istemıyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 arabada hız yaparken ölmek istiyorum ben 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 ole olsuuuun:(:(çikooooo bızı bırakıp gıtmeyı goze alıyosun yane ole mı:( mumkunse boceksız bı yer olsun :D:Dtırsıyorum o kucuk yaratıklardan:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 sen niye gidiyosun :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Elesis Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Ben anketin orijinalliği yüzünden cevap veremiyorum. Hernan günde kaç saat beyin jimnastiği yapıosun yav:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sevgisu Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 ya evi olmayanlar..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
009 neslihan Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 kendi odamda.. en azından kimse ölümümü görmez.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
coldhellangel Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 odamda.....her şeyimi bilen duvarlarım ölümümüde görmeli... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dygu Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 ya pek bir fikrim yok yani evde ölmekte istemem acıkcası Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
darkjeanne Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 ilkk önce sevdiğim insanları gezerim onlara hissettirmem ama yavaş yavaş alıştırırım sonra bi tanesiyle konuşurken tak die gidiveririm biraz şok olurlar ama ya da beni öldürecek insanın kollarında öliyim ki vicdan azabı çeksin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xmerwex Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2007 farketmz hanqi köşe olursa olsn wc hariç...zaten öteki yerde yancam bari burda pislk içinde olmasın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dygu Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 farketmz hanqi köşe olursa olsn wc hariç...zaten öteki yerde yancam bari burda pislk içinde olmasın ya insanın kendisini bilmesi böyle bisey iste Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
felidae Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2007 bütün o odalara sahip bi evim olsa hiç umursamam nerede öleceğimi.... ne fark eder hepsi benim birsürü..... hergün birinde ölürüm:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
roxee Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 oldu shekerım baskaaa derdın vamıydı:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
donjose Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 evimin hangi odasında ölmek istiyorum?Bende bilmiyorum.... Sagopa Kajmer Mahlas Kaf-Kef;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tugcemgul Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2007 ya ben ölümde nerde olduğu sorun değil tabi ben tuvalet dedim ama öle içimden geçti... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.